Тази събота в COOL...T: Всичко за новия спектакъл на балет "Сухишвили" преди гостуването му у нас

Вижте темите и гостите в предаването на 18 октомври

Реклама

Тази събота - 18 октомври, от 11:00 часа феновете на COOL…T по bTV ще се срещнат с телевизионната икона Анахид Тачева и внучката й Деси Цонева, които ще разкрият пред Петя Дикова много интересни истории от своя живот.

Голяма част от предаването тази събота ще бъде посветено на различни театрални и кино премиери. Зрителите на bTV ще научат всичко за най-новия хитов спектакъл на "летящите грузинци" от балета "Сухишвили" малко преди турнето им у нас в края на октомври. Репортажът е направен в грузинската столица Тбилиси, където балетът репетира. Водещата Петя Дикова ще разкаже повече и за премиерата на най-новата българска комедия "Отрова за мишки или как да си направим банка" и какво е участието на водещата на "Тази събота" и "Тази неделя" Диана Любенова в постановката "Красавиците" в театър "Сълза и смях".

И още в COOL…T - защо във Франция вече карат коли без шофьорска книжка и какво видя на автоизложението в Париж пратеникът на bTV Александър Бойчев, както и какво се случва с емблематичната попфолк двойка Ваня и DJ Дамян.