За манията Хелоуин, новата сензация в поп-фолка Галин и как пламва истинската любов в Д2 – тaзи събота в COOL…T по bTV

Тази събота от 11:00 часа единствено в студиото на COOL…T по bTV вокалът на Д2 Дидо и любимата му Юлия ще разкажат как пламва истинската любов и защо досега отказваха общо интервю

Реклама

Тази събота от 11:00 часа единствено в студиото на COOL…T по bTV вокалът на Д2 Дидо и любимата му Юлия ще разкажат как пламва истинската любов и защо досега отказваха общо интервю.

Петя Дикова ще представи новата сензация в поп-фолка. Тийнейджърският идол – певецът Галин,  ще сподели мислите си за истерията по своята личност и какво се крие зад успеха му.

По-късно COOL…T ще срещне зрителите на bTV с Катето Евро, Марта Вачкова, Мариус Куркински, Камен Воденичаров, Тончо Токмакчиев и Пламен Сираков 16 години след премиерата на постановката „Дванайста нощ” на Малък градски театър „Зад канала”.

За финал на COOL…T  Петя Дикова се е фокусирала върху въпроса защо през последните години манията по Хелоуин става все по-голяма. Водещата ще покаже на зрителите на bTV как се маскираха Мария Гроздева, Златка Димитрова, Кристина Патрашкова, както и ММА близнаците Росен и Румен Димитрови.