Повече за "Големите загадки"

Реклама

Най-успешната българска научно-популярна поредица "Големите загадки” се завръща с втори сезон в ефира на bTV. След изпълнена с мистика и разкодиране на вечните тайни на човечеството първа част, продукцията е подготвила още по-запленяващ сюжет в новите серии. Всяка неделя в 15:00 часа зрителите ще могат да се потопят в дебрите на непознатото и тайните в духовните измерения. В епизодите ще бъде повдигната завесата на "Големите загадки" за произхода на човека, пророчествата, забранените изобретения, както и за това какво представляват енергийните връзки между хората.

Още в първите издания ще научим неизказани досега истини за НЛО, предсказването на бъдещето и другите светове. Ще разберем повече за суфизма и произхода на човека, за духовете и тайните на мистичните места в България.

Част от коментаторите в "Големите загадки” застават пред камера за първи път, а продуцентите са подготвили и много новости в структурирането на епизодите. В предаването ще бъдат застъпени възстановки на различни мистични ритуали, снимки на реални загадъчни места и още много тайнствени елементи.

В този сезон зрителите ще се срещнат с много очевидци на загадъчни истории, ще научат от първо лице за непознати практики и ритуали и ще се докоснат до места и събития, които не са попадали досега в обектива. Освен всичко това продукцията ще използва и последно поколение техника, за да направи зрителя част от мистичното преживяване.

Изпълнителен продуцент на "Големите загадки" е !no frame media.

 

Атанас Сребрев - водещ

Той е роден на 19 април 1971 г. в София. Завършва НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов”, специалност „Актьорско майсторство за драматичен театър” (специализация Mюзикъл) в класа на проф. др. Бистра Атанасова и асистент Елена Цикова.

Има над 80 участия в чуждестранни филмови продукции, а сериалът на bTV "Къде е Маги?” го превърна в любимец на зрителите.