.

Чудесата на Божествения храм разкрити в "Големите загадки"

Екипът на предаването ще потърси отговор на древните тайнства, свързани с религията

В неделя, 26 май, от 15 ч. „Големите загадки” ще разкрие могат ли да лекуват болести чудотворните икони. Предаването ще насочи погледа ни към българските храмове. В тях екипът на предаването ще потърси отговор на древните тайнства, свързани с религията, като например кръщене, покаяние, брак и други. В Св. Тайнства видимите действия на свещенослужителя се съединяват с невидимите, благодатни, тайнствени действия на Светия Дух.

„Големите загадки” ще покаже и ще даде подробности за това, какво представлява растящият камък в манастира в Горни Богров и защо вярващите пишат писма на покойния архиепископ Серафим от Руската църква.

От водещия Атанас Сребрев ще научим кои са онези кътчета в страната с необяснимо въздействие и излъчване.

Специални гост - лектори в предаването ще са Йеромонах Зотик от „Св. Николай Мирликийски Чудотворец“, енориашът Георги Генчев, редакторът на сайта pravoslavie.bg - Пламен Сивов, проториерей Серафим, енориашът и служител в Храм "Св. Мина" Величка Янева, както и енорийският свещеник Отец Антим.
Коментирай

Коментари

публикувай
  • alexandr.ladzov

    Например:Какво общо имат IV.книга на старият закон,Хеопсовата пирамида и ковчега на завета?

  • alexandr.ladzov

    Здравейте, мога ли да предложа теми за разглеждане във вашето предаване които ще бъдат интересни за вашите слушатели?Понеже живея в Чехия незнам как да постъпя.Ще ми помогнете ли?

Добре дошли на новия сайт btv.bg!

bTV.bg е с нов дизайн, който функционира като портал към видео съдържанието на bTV Media Group. На bTV.bg можете да гледате лесно и удобно програмата на bTV на живо, както и любимите си предавания и сериали веднага след ефир – на btvplus.bg, актуалните новини - на btvnovinite.bg, и най-новото от света на забавлението – на ladyzone.bg, bistro.bg и auto.btv.bg.

През мобилен телефон бързо и лесно можете да прочетете последните новини, да видите най-новите трейлъри или просто да гледате телевизия, когато и където пожелаете.

Благодарим Ви, че сте лоялен потребител на btv.bg. За идеи и коментари пишете на feedback@btv.bg.

Към сайта