"Големите загадки" разкрива скритите кодове на бъдещето

Ще живеем ли по-пълноценно, ако знаем какво ни очаква

Реклама

Водещият на предаването „Големите загадки” Атанас Сребрев ще разкрие някои от най-големите мистерии, свързани с предсказване на бъдещето. Той ще се впусне в преглед на всички периоди от човешката история, когато дарбата да се предвиждат събития се е приемала за доста съмнителна. На най-често задаваните въпроси дали въобще съществува такава дарба и как се проявява тя, поредицата ще даде отговор тази неделя, 24 март, от 15 ч. по bTV.

„Големите загадки” ще ни преведе и из света на тайнствени и необясними явления,

ще разкаже истински истории и ще разкрие мистерията около вечния въпрос дали, ако знаем бъдещето си ще живеем по-пълноценно в настоящето. Въпросите способни ли сме да надникнем в бъдещето, може ли изборът на една карта да реши съдбата ни и как астрологията и нумерологията разкодират хилядолетните методи за предсказания ще бъдат разбулени само в ефира на bTV.

В предаването ще бъдат застъпени множество възстановки по темата, очевидци ще разкажат своите загадъчни истории, а за пръв път пред обектива ще бъдат разкрити непознати практики и ритуали. От експерти лектори ще бъде потърсена аргументация как науката обяснява тези явления. Специални гост лектори в предаването ще са консултантът към „Списание 8” д-р Светослав Славчев, астрологът Красимира Кирчева, инженерът и фън шуй консултатнт Елза Панайотова, художникът Анжела Минкова и таро консултантът Илиана Смилянова.