"Големите загадки” разкрива тайните на духовете и демоните

Паранормалното нахлува в ефира на bTV на 17 март от 15 ч.

Реклама

Паранормалното отново нахлува в родния ефир. Най-успешната научно-популярна поредица „Големите загадки” се завръща на екран с втори сезон и епизод, изпълнен с мистерии, непознати истории и теории за ключ към отвъдното.

Тази неделя, 17 март, от 15 ч. предаването ще запознае своите зрители с тайните на духовете и демоните. Само в ефира на bTV ще бъдат разбулени въпросите има ли невидими същества около нас, заобиколени ли сме от полтъргайсти и дали те действително са неспокойните души на мъртви хора или по-скоро непознати форми на живот.

От експерти лектори ще бъде потърсена аргументация

как науката обяснява паранормалните явления и общуването на духовете с живите хора.

"Големите загадки” ще преведе своите зрители из света на тайнствени и необясними явления, ще разкаже истински истории и ще разкрие неподозирани места, които от години пазят неразгадани мистерии.

Продуцентите от !no frame media са подготвили много новости в структурирането на епизодите

В предаването ще бъдат застъпени множество възстановки, очевидци ще разкажат своите загадъчни истории, а за пръв път пред обектива ще бъдат разкрити непознати практики и ритуали.

Специални гост-лектори в предаването ще са протодякон Любомир Братоев, парапсихологът Даниела Герасимова, психологът Ваня Георгиева и консултантът към Списание 8 д-р Светослав Славчев.

Гледайте „Големите загадки” всяка неделя от 15:00 часа, само по bTV.