"Големите загадки" за енергийните връзки между хората

Ще стане ясно защо една връзка, стартирала като голяма любов, завършва с омраза, гняв и ревност

Реклама

Тази неделя, 31 март, от 15 ч. научно-популярната поредица „Големите загадки” ще даде яснота на мистерията около енергийните връзки между хората и значението на понятието „енергиен вампиризъм”. Ще стане ясно защо една връзка, стартирала като голяма любов, завършва с омраза, гняв и ревност. Ще разберем как индивидите си влияят на енергийно ниво и каква е причината за привличането и чувството за дискомфорт между хората.

Експерти лектори ще дадат съвет за различни начини за прекъсване на нездравословни енергийни връзки и способи за предпазване от така наречените енергийни вампири. Водещият Атанас Сребрев ще отговори на въпроса възможно ли е общуването без думи и действия.

Специални гост лектори в предаването ще са фън шуй консултантът и организатор на курсове за енергийни инструменти Елза Панайотова, главният редактор на „Списание 8” Ганета Сагова, редакторът на „Списание 8” Мария Бончева и строителният инженер и организатор на курсове за енергийни инструменти Петър Чакалски.

„Големите загадки” ще аргументира тезите си с множество възстановки и разкази на очевидци. Гледайте го всяка неделя от 15 ч. - само по bTV.