"Големите загадки" за скритото лечение и силата на природата

Може ли билколечението да измести съвременните лекарства?

Реклама

Тази събота, 6 октомври, точно в 18 ч. по bTV, "Големите загадки" ще дадат яснота за причината все повече хора да загърбват съвременната медицина и фармация и да се обръщат към лечебните методи, завещани ни от древността. От третия епизод на българската научно-популярна поредица ще научим всичко за алтернативната медицина и лечебните сили на природата. В предаването ще стане ясно могат ли хората да се предпазят от болести чрез вегетарианство или отказът от месото ги излага на здравни рискове.

"Големите загадки” ще разкрие тайната на хилядолетната традиция на билколечението и ще даде отговор на въпросите дали то може да измести съвременните лекарства, има ли хомеопатията плацебо ефект или лекуването с отрова може да се окаже разковничето към човешкото здраве. С помощта на водещия Башар Рахал ще открием още как водата може да възприеме техните мисли и емоции и как да се лекуват посредством ток.

Гост-лектори в "Големите загадки“ на 6 октомври ще бъдат Ганета Сагова - гл. ред. на научно-популярно списание, известните билкари Васил Канисков и бай Кольо Жеков, психотерапевтът Мадлен Алгафари, писателят Христо Нанев, отец Силвестър Янакиев, доц. д-р Станка Михалкова - председател на сдружение "Хомеопатично общество“, доктор на медицинските науки генерал-майор проф. Стоян Тонев, инж. Живко Желев с 42-годишен опит във високите нанотехнологии, както и специалистът по хипнотерапия Иво Величков.