.

Какъв е произходът на човека?

И още - какво се крие в историята на цивилизациите ни

На Великден - 5 май, "Големите загадки” ще постави темата за произхода на човека. Какво се крие в историята на цивилизациите ни? На Земята ли е възникнал човешкият живот, плод на еволюция ли е произходът на хората или сме дошли от космоса?

Отговорите - на 5 май от 15 ч. по bTV!

Коментирай

Коментари

публикувай
  • alexandr.ladzov

    Цивилизацията на планетата ни е протичала по съвсем друг път а не така както ни учат да вярваме.Само помислете как е възможно да се построят пирамидите от хора които преди 200 години преди строежът им са живеели на нивото на диваците и са работели с каменни длета и чукове?Не е необходимо да бъдете с висшо образование и само като започнете сам да ръзсаждавате ще дойдете до заключението,че това е станало по друг начин.Така ли е?Друг логичен резултат несъществува...

Добре дошли на новия сайт btv.bg!

bTV.bg е с нов дизайн, който функционира като портал към видео съдържанието на bTV Media Group. На bTV.bg можете да гледате лесно и удобно програмата на bTV на живо, както и любимите си предавания и сериали веднага след ефир – на btvplus.bg, актуалните новини - на btvnovinite.bg, и най-новото от света на забавлението – на ladyzone.bg, bistro.bg и auto.btv.bg.

През мобилен телефон бързо и лесно можете да прочетете последните новини, да видите най-новите трейлъри или просто да гледате телевизия, когато и където пожелаете.

Благодарим Ви, че сте лоялен потребител на btv.bg. За идеи и коментари пишете на feedback@btv.bg.

Към сайта