.

Мистериозната смърт на известните в последното издание на "Големите загадки"

Знаем ли всичко за кончината на Георги Марков, Цар Борис III и Людмила Живкова

Какво знаем за истинските обстоятелства около смъртта на три ключови за българската история фигури и кои от множеството теории са плод на измислици. Това ще бъде темата на дискусия в „Големите загадки” тази неделя, 9 юни.

В поредицата ще бъдат разнищени хипотезите относно кончината на Цар Борис III и писателя Георги Марко, както и каква е причината Людмила Живкова да си отиде на такава млада възраст.
Водещият Атанас Сребрев ще разкрие имаме ли повод да смятаме, че някой крие от нас какво точно се е случило в последните мигове на тези известни и значими личности - или всички теории на конспирацията се дължат на факта, че обществото не може да приеме смъртта на обичаните от тях лидери, актьори и творци.

Наред с най-популярните мнения по темата, в предаването ще видим някои скрити факти и неизвестни версии, които ще добавят нови измерения към тази вълнуваща дискусия.
Специални гост-лектори ще са дългогодишният готвач на фамилия Живкови Йордан Стоичков, писателят и бивш шеф на правителствения протокол Богомил Герасимов, историкът Митко Делев, първият братовчед на Георги Марков - Любен Марков, криминалистът Марко Лалчев и доц. Йончо Йонов, който има над 37-годишен стаж в областта на отровите.  

Гледайте „Големите загадки” всяка неделя от 15 ч. само по bTV.

Добре дошли на новия сайт btv.bg!

bTV.bg е с нов дизайн, който функционира като портал към видео съдържанието на bTV Media Group. На bTV.bg можете да гледате лесно и удобно програмата на bTV на живо, както и любимите си предавания и сериали веднага след ефир – на btvplus.bg, актуалните новини - на btvnovinite.bg, и най-новото от света на забавлението – на ladyzone.bg, bistro.bg и auto.btv.bg.

През мобилен телефон бързо и лесно можете да прочетете последните новини, да видите най-новите трейлъри или просто да гледате телевизия, когато и където пожелаете.

Благодарим Ви, че сте лоялен потребител на btv.bg. За идеи и коментари пишете на feedback@btv.bg.

Към сайта