.

Тайните на мистична България

Ще чуем коментар по теорията, че България е един от трите енергийни центъра

Тази неделя, 19 май, „Големите загадки” ще обърне поглед към мистичните тайни на България. Част от тях са свързани с древни светилища, загадъчните гробници, манастирите и църквите с особена притегателна сила. Друга част са свързани със страната. „Големите загадки” ще разкрие дали наистина България  е по-специална от останалите страни.

В предаването зрителите и почитателите на мистичното ще чуят още коментара на специалисти относно теорията, че България е един от трите енергийни центъра на планетата заедно с Тибет, Чили и Перу в Латинска Америка. Скептична теория, е че това е просто проява на излишен шовинизъм, но много други съзират в това твърдение истина. Всички теории за твърдението – тази неделя от 15 часа.

От водещия Атанас Сребрев зрителите на предаването ще научат кои са омагьосващите сърцето и душата планини и местности с необяснимо енергийно излъчване.

Специални гост-лектори в предаването ще са журналистът и езотерик Асен Асенов, археологът Георги Нихризов, историкът Иля Прокопов и главният редактор на „Списание 8” Ганета Сагова.
Дали наистина България е по-специална от останалите страни, ще разберат зрителите на bTV, неделя от 15:00 часа.

Добре дошли на новия сайт btv.bg!

bTV.bg е с нов дизайн, който функционира като портал към видео съдържанието на bTV Media Group. На bTV.bg можете да гледате лесно и удобно програмата на bTV на живо, както и любимите си предавания и сериали веднага след ефир – на btvplus.bg, актуалните новини - на btvnovinite.bg, и най-новото от света на забавлението – на ladyzone.bg, bistro.bg и auto.btv.bg.

През мобилен телефон бързо и лесно можете да прочетете последните новини, да видите най-новите трейлъри или просто да гледате телевизия, когато и където пожелаете.

Благодарим Ви, че сте лоялен потребител на btv.bg. За идеи и коментари пишете на feedback@btv.bg.

Към сайта