Желю Желев говори за НЛО и Царичина дупка

Атанас Сребрев ще представи обосновка за това истина или измислица са историите за посещения на извънземни

Реклама

Тази неделя, 7 април, „Големите загадки” ще ни потопи в мистериите на Царичина дупка. Водещият Атанас Сребрев ще представи обосновка за това истина или измислица са историите за посещения на НЛО.

В предаването екипът заедно с гост лекторите ще потърсят отговори на въпросите защо наричат дупката в село Царичина - Зона 51 и какво се крие на дъното на дупката – извънземен разум, същество обитавало Земята, гробница или останки от летяща чиния, или нещо друго.  Ще бъдат показани възстановки и разкази на очевидци за мистериите на българските местности. Заедно с д-р Желю Желев - президент на Република България и пълноправен член на Световната академия за наука и изкуство - ще се дискутира това дали извънземни същества вече са сред нас или предстои да дойдат на Земята.

Гост лектори ще бъдат художникът, който рисува картините си над дупката в село Царичина - Димитър Свиленов – Микерин, Елисавета Логинова, която е основател на първия алтернативен медицински център и участник в разкопките в село Царичина, Владимир Божилов, който е астрофизик, докторант във Физическия факултет на СУ и научен редактор на списание "Знание”, както и известният доктор по астрономия и заместник-декан на Физическия факултет на СУ - доц. Валери Голев.  

Почитателите на паранормалната активност ще имат възможност да гледат епизода на „Големите загадки” тази неделя, 7 април, от 15 ч. по bTV.