„Истински истории” със звездна подкрепа – от 20 август по bTV  

Нови епизоди в разгара на лятото

Реклама

Най-успешният и коментиран риалити сериал у нас „Истински истории” ще изненада зрителите на bTV с нови епизоди в разгара на лятото  – от 20 август, четвъртък и петък от 21.30 часа.

За да подкрепят посланието на предаването – че за всеки проблем има решение - в новите серии на „Истински истории” по необичаен начин ще се включат няколко популярни лица. Сред тях са Иво Танев, Кали, Ива Екимова, Кристина Патрашкова, Кристо и Ваня Червенкова. Те ще се появят в сцени от епизодите, без да се намесват в базираните на действителни случаи сценарии.

“Истински истории” се наложи не само като най-успешния риалити сериал у нас, но и като първия по рода си телевизионен проект, в който зрителите откриват помощ, терапия и вдъхновение за промяна. Затова екипът на предаването прави още по-внимателен подбор на казусите от практиката на психолога Ани Владимирова. Самота, сексуални зависимости, свръхамбиции, криза на третата възраст са само част от личностните конфликти, които ще завладеят вниманието на зрителите, за да покажат, че има изход и от най-заплетените житейски ситуации.