Карбовски представя втория план на пазара на хероин у нас

Реклама

Точно в 18:00 ч. тази събота „Карбовски: Втори план” ще отвори темата за пазара на наркотици у нас с проекта „Улица Хероин”.

 

Водещият Мартин Карбовски ще покаже цели улици от пловдивския квартал Столипиново, които развиват търговията с наркотици. Това е и единственият бизнес, от който се издържат семействата, живеещи там. Бизнес, превърнал се в семеен.

В предаването екипът на „Втори план” успява безпроблемно да си „напазарува стока” от дилъри, които живеят врата до врата и продават разнообразни нелегални вещества. „Сделката” е заснета със скрити камери, а за осъществяването й помагат наркозависими, които също смятат, че е недопустимо търговията със смърт да е толкова достъпна.

„Там, в Столипиново, деца и баби продават евтина дрога на всеки минувач - ей така, на тротоара, пред входната си врата – бързо, лесно и на промоция - казва Карбовски и се пита - има ли друга такава държава, в която това е толкова лесно? Възможно ли е това, което ще ви покажа, да не го знаят компетентните органи? И как е възможно?"

Отговорът зрителите ще дадат сами на себе си – тази събота в предаването „Карбовски: Втори план” от 18:00 часа по bTV.

Последни

Реклама