Криско е специален гост тази седмица в „Комиците и приятели”

Ансамбъл „Гладните добичета” излиза на сцената на комедийното шоу по повод гостуването на златните момичета от националния ансамбъл по художествена гимнастика

Реклама

Криско e специален гост на „Комиците и приятели” тази сряда, 14 март. От 22:00 ч. в ефира на bTV рапърът ще изпълни своята песен „Герои”.  ТВ водещият Ценко Цаков (Любо Нейков) пък ще излезе на среща с жена, докато режисьорът му продължава да му подсказва в ухото, а тримата зевзеци Христо Гърбов, Руслан Мъйнов и Петьо Петков-Шайбата ще сипят нови градски мъдрости на килограм.

Златните момичета от националния ансамбъл по художествена гимнастика са специални гости на 15 март, четвъртък.  

Именно в тяхна чест на сцената ще излезе ансамбълът „Гладните добичета” (Любо Нейков и Ненчо Илчев), който ще покаже своите умения в художествената гимнастика.

Певицата Лора Караджова ще изпълни песента си „Виждам те”, а шоуто ще завърши с новините от новинарската емисия на „Комиците” с водещи Юксел Накъдриев (Любо Нейков) и Виктория Бедрова (Кръстю Лафазанов).

Петъчно, зрителите ще могат да се качат на борда на най-новата свръхнискотарифна авиокомпания, а Бойко Борисов (в ролята – Любо Нейков) ще се бори с триглавата ламя на корупцията. Специален гост ще бъде певицата Ева, която ще изпълни своя сингъл „2 в1”.