.
Вход / Регистрация
Пълнени тиквички със сирене и ориз с миди и домати
Рецепти на Иван Звездев за 14.06.2010 г.
Пълнени тиквички със сирене и ориз с миди и домати
Пълнени тиквички със сирене
Видяна: 3171
  • 12:30 Шоуто на Слави
    13:30 Тайните на времето
    15:30 Цветовете на любовта
    17:00 bTV Новините
    17:30 Лице в лице
    18:00 Времето лети
    19:00 bTV Новините
    20:00 Една любовна история
    21:30 Комиците
    22:30 Менталист: Крадецът на мисли
  • 12:00 Семейство Флинстоун
    13:00 Новите съседи
    14:30 Да, мило
    15:30 Без пукната пара
    16:00 Приятели
    17:00 Шоуто на Слави
    18:00 Новите съседи
    19:30 Семейство Флинстоун
    20:30 27 сватби
    22:30 Приятели
  • 11:00 Агата Кристи: Живот в картини
    13:00 Ризоли и Айлс: Криминални досиета
    14:00 Трета смяна
    16:15 Да отгледаш Аризона
    18:00 Тайният кръг
    20:00 Революция Z
    21:00 Кибритлии
  • 12:00 Платина
    13:00 Ледено земетресение
    15:00 Кости
    16:00 Щитът
    17:00 Пазителят на Мемфис
    18:00 В.И.П.
    19:00 Платина
    20:00 Експериментът
    21:00 bTV Новнините централна емисия
  • 12:30 Женско царство
    14:00 От обич
    15:00 Модна къща
    16:00 Ангелите на Чарли
    17:00 Шопинг съветник
    17:30 Мода и шик
    18:00 Самозванка
    19:00 От обич
    20:00 Цветовете на любовта
  • 12:30 Италия, Серия А: Верона - Катания
    14:30 Италия, Серия А: Ливорно - Лацио
    16:30 Италия, Серия А: Милан - Интер
    18:30 Франция, Лига 1: Монако - Сошо
    20:30 DTM - обзор
    21:30 УЕФА Шампионска Лига: Манчестър Юн - Байерн М 01.04.2014
0
Гласувай
  • :(
  • :|
  • :)

Пълнени тиквички със сирене

3 тиквички
1 домат
1 зелена чушка
2 стръка пресен лук
200-250 г сирене
150 мл прясно мляко - 1ч.ч.
2 яйца
2 с.л. пшенично брашно
50 г краве масло
2 с.л. олио
сол на вкус

Ориз с миди и домати

1 кг пресни миди
300 г ориз
3 домата
2-3 стръка пресен лук
150 мл бяло вино „Гевюрц Траминер”
4 с.л. зехтин
2 с.л. олио
1 кубче зеленчуков бульон
1 клонка девесил
сирене „Пармезан” за поръсване
черен пипер на вкус

Коментари
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре
Вашият коментар: