.
Вход / Регистрация
SPA супа от моркови и ябълка, Кабаноси под шуба и Щрудел
Рецепти на Иван Звездев за 14.12.2010 г.
SPA супа от моркови и ябълка, Кабаноси под шуба и Щрудел
Кабаноси под шуба
Видяна: 3244
  • 09:30 Преди обед
    12:00 bTV Новините
    12:30 Шоуто на Слави
    13:30 Тайните на времето
    15:30 Светлината на моя живот
    17:00 bTV Новините
    17:30 Лице в лице
    18:00 Опасни улици
    19:00 bTV Новините
    20:00 Шифърът на Леонардо
  • 10:00 Ние сме баща ти
    12:00 Напълно непознати
    13:00 Столичани в повече
    14:00 По средата
    14:30 Теория за големия взрив
    15:30 Старчета разбойници
    16:00 Приятели
    17:00 Комиците
    18:00 По средата
    18:30 Столичани в повече
    19:30 Напълно непознати
    20:30 Заредено оръжие
    22:30 Приятели
  • 10:00 Анна и кралят
    13:00 Никита
    14:00 Момчето в синьо
    16:00 Тенейшъс Ди: Перцето на съдбата
    18:00 Врагът в моето легло
    20:00 Спасете ме
  • 11:30 Папараци
    12:30 Диво сърце
    14:00 Али Макбийл
    15:00 Свързани съдби
    16:00 Паднала от небето
    17:00 Нейт Бъркас
    18:00 Опасни тайни
    19:00 Али Макбийл
    20:00 Свързани съдби
    21:30 Цветовете на любовта
    22:00 Стъклен дом
  • 11:30 Италия, Серия А: Интер - Лацио
    13:15 Франция, Лига 1: Метц - Монако
    15:00 Светът на спорта
    15:30 Зона спорт /п/
    17:30 Екстремни спортове
    19:30 УЕФА Шампионска Лига - магазинно предаване
    20:00 Зона спорт
    22:00 Екстремни спортове
    23:00 Светът на спорта
0
Гласувай
  • :(
  • :|
  • :)

SPA супа от моркови и ябълка

1 картоф
1/2 глава кромид лук
2 моркова
1 ябълка
200-250 г белени домати от консерва
2 клонки целина (2-3 ч.л. суха)
1 скилидка чесън
2-3 парченца джинджифил
1 ч.л. сол
1 ч.л. захар

Кабаноси под шуба

1 лист бутер тесто
2 бр наденица кабаноси
2-3 картофа
4 парчета топено сирене

Щрудел

1/2 пакет кори за баница
краве масло за намазване

За плънката:

300-400 г тиква
10-12 бр фурми
1-2 ябълки
50 г смлени бадеми (орехови ядки)
5-6 с.л. захар
50 г краве масло
1/2 ч.л. смлян джинджифил
1/2 ч.л. канела
2 щипки смлян бахар

Коментари
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре
Вашият коментар: