.
Вход / Регистрация
Торта Болярка и Забулени яйца с пюре от карфиол и рошав картоф
Рецепти на Иван Звездев за 18.11.2010 г.
Торта Болярка и Забулени яйца с пюре от карфиол и рошав картоф
Торта Болярка
Видяна: 5324
  • 20:00 MasterChef
    21:00 Истински истории
    22:00 Шоуто на Слави
    23:00 bTV Новините
  • 20:30 Днешните чудовища
    22:30 Новите съседи
  • 20:00 Вътрешна сигурност
    21:00 Господар и командир: Далечният край на света
  • 20:00 Стрелата
    21:00 bTV Новините - централна емисия
  • 20:00 Д-р Зоуи Харт
    21:00 Парк авеню 666
    22:00 Стъклен дом
  • 19:00 Италия, Серия А: Рома - Ювентус
    21:00 Екстремни спортове
    22:00 УЕФА Шампионса лига - магазинно предаване
    22:30 Кърджали Офроуд Фест - обзор на състезанието
0
Гласувай
  • :(
  • :|
  • :)

Торта Болярка

За тестото:

500 г брашно
2 яйца
100 г захар
1 щипка сол

За плънката:

150 г орехи
2 ч.л. захар
125 г краве масло

За захарния сироп:

200 г захар
1 ванилия

Забулени яйца с пюре от карфиол и рошав картоф

За рошавия картоф:

3 картофа
20-30 г краве масло
червен пипер и самардала на вкус

За пюрето:

400-500 г карфиол
100 г краве сирене
1-2 с.л. кисело мляко
1 печена чушка
4-5 стръка пресен копър (1-2 ч.л. сух)
сол на вкус

За яйцата:

6 яйца
1-2 с.л. ябълков оцет
5-6 зърна черен пипер
2-3 дафинови листа
струйка олио
печена чушка за декорация

Коментари
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре
Вашият коментар: