.
Вход / Регистрация
Торта Болярка и Забулени яйца с пюре от карфиол и рошав картоф
Рецепти на Иван Звездев за 18.11.2010 г.
Торта Болярка и Забулени яйца с пюре от карфиол и рошав картоф
Торта Болярка
Видяна: 5312
  • 14:30 Цветовете на любовта
    16:30 Кухнята на Звездев
    17:00 bTV Новините
    17:30 Лице в лице
    18:00 Времето лети
    19:00 bTV Новините
    20:00 Север Юг
    21:30 България търси талант
    22:30 Шоуто на Слави
  • 15:00 Напълно непознати
    16:00 Ало, ало
    17:00 Столичани в повече
    18:00 Какво ще кажат хората
    19:00 Без пукната пара
    19:30 Модерно семейство
    20:00 Умирай умно
    22:00 Ало, ало
  • 15:00 Фамилията
    16:00 Обект на желание
    17:45 Синове на Анархията
    19:00 Трета смяна
    20:00 Незабравимо
    21:00 Престолът на русалката
  • 15:00 Кралете на бягството
    16:00 Добрите момчета
    17:00 Агенти под прикритие
    18:00 Опасни улици
    19:00 Праведен
    20:00 Щитът
    21:00 Алкатрас
  • 15:00 Духът на здравето
    16:00 Призракът на Елена
    17:00 Любов и предателство
    18:30 Любов и предателство
    20:00 Цветовете на любовта
    21:00 Цветовете на любовта
    22:00 Американска наследница
  • 14:20 УЕФА Шампионска Лига:
    16:00 УЕФА Шампионска Лига:
    18:00 УЕФА Шампионска Лига
    20:00 Италия, Серия А - обзор
    20:30 УЕФА Шампионска Лига
0
Гласувай
  • :(
  • :|
  • :)

Торта Болярка

За тестото:

500 г брашно
2 яйца
100 г захар
1 щипка сол

За плънката:

150 г орехи
2 ч.л. захар
125 г краве масло

За захарния сироп:

200 г захар
1 ванилия

Забулени яйца с пюре от карфиол и рошав картоф

За рошавия картоф:

3 картофа
20-30 г краве масло
червен пипер и самардала на вкус

За пюрето:

400-500 г карфиол
100 г краве сирене
1-2 с.л. кисело мляко
1 печена чушка
4-5 стръка пресен копър (1-2 ч.л. сух)
сол на вкус

За яйцата:

6 яйца
1-2 с.л. ябълков оцет
5-6 зърна черен пипер
2-3 дафинови листа
струйка олио
печена чушка за декорация

Коментари
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре
Вашият коментар: