.
Вход / Регистрация
Торта Болярка и Забулени яйца с пюре от карфиол и рошав картоф
Рецепти на Иван Звездев за 18.11.2010 г.
Торта Болярка и Забулени яйца с пюре от карфиол и рошав картоф
Торта Болярка
Видяна: 5325
  • 02:00 Преди обед
    04:00 COOL...T
    05:00 Времето лети
    06:00 Лице в лице
    06:30 Тази сутрин
    09:30 Преди обед
    12:00 bTV Новините
    12:30 Шоуто на Слави
    13:30 Тайните на времето
    15:30 Светлината на моя живот
    17:00 bTV Новините
    17:30 Лице в лице
    18:00 Бинго милиони
    18:05 Опасни улици
    19:00 bTV Новините
    20:00 Завръщане
    21:30 България търси талант
    22:30 Шоуто на Слави
  • 01:15 Никита: Отмъщението
    06:00 Никита
    09:15 90210
    10:15 Сватбеният певец
    12:30 Никита
    15:45 Терминатор 3: Бунтът на машините
    18:00 90210
    20:00 Никита: Отмъщението
    21:00 Терминатор: Спасение
  • 02:00 Италия, Серия А: Сампдория - Ювентус
    04:00 Италия, Серия А: Сасуоло - Палермо
    06:00 Италия, Серия А: Аталанта - Лацио
    08:00 Италия, Серия А: Сампдория - Ювентус
    10:00 Италия, Серия А: Сасуоло - Палермо
    12:00 Италия, Серия А: Рома - Дженоа
    14:00 Франция, Лига 1: Монако - Тулуза
    16:00 Зона спорт
    18:00 Екстремни спортове
    18:30 Сезонът
    19:00 Светът на спорта
    19:30 УЕФА Шампионса лига - магазинно предаване
    20:00 Зона спорт
    21:45 ПРЯКО: Италия, Серия А: Каляри - Парма
    22:30 Светът на спорта
    23:55 Бинго милиони - тв лотария
0
Гласувай
  • :(
  • :|
  • :)

Торта Болярка

За тестото:

500 г брашно
2 яйца
100 г захар
1 щипка сол

За плънката:

150 г орехи
2 ч.л. захар
125 г краве масло

За захарния сироп:

200 г захар
1 ванилия

Забулени яйца с пюре от карфиол и рошав картоф

За рошавия картоф:

3 картофа
20-30 г краве масло
червен пипер и самардала на вкус

За пюрето:

400-500 г карфиол
100 г краве сирене
1-2 с.л. кисело мляко
1 печена чушка
4-5 стръка пресен копър (1-2 ч.л. сух)
сол на вкус

За яйцата:

6 яйца
1-2 с.л. ябълков оцет
5-6 зърна черен пипер
2-3 дафинови листа
струйка олио
печена чушка за декорация

Коментари
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре
Вашият коментар: