.

Вход / Регистрация
Торта Болярка и Забулени яйца с пюре от карфиол и рошав картоф
Рецепти на Иван Звездев за 18.11.2010 г.
Торта Болярка и Забулени яйца с пюре от карфиол и рошав картоф
Торта Болярка
Видяна: 5317
  • 15:30 Мис Таен Агент 2: Въоръжена и прекрасна
    18:00 Survivor
    19:00 bTV Новините
    19:30 bTV Репортерите
    20:00 Предай нататък
    22:00 Комиците
  • 15:00 Новите съседи
    18:00 Да, мило
    19:00 Без пукната пара
    19:30 Семейство Флинстоун
    20:30 Ани: Кралско приключение
    22:30 Такеши касъл
  • 15:45 Хъдсън Хоук
    18:00 Седем часа разлика
    21:00 Господар и командир: Далечният край на света
  • 16:00 Извън играта – Падението на Сам Акс
    18:00 Алкатрас
    19:00 Тринайсет
    20:00 Дивата муха
    21:00 Италианска серия А – студио
    21:45 Италианска серия А
    23:00 Гробницата на дракона
  • 17:00 Изборът на Лара
    20:00 Папараци
    21:00 Цветовете на любовта
  • 17:30 Автомобилизъм: V1 Challenge - Стара Загора
    18:30 Италия, Серия А - преди кръга
    19:00 ПРЯКО: Италия, Серия А: Парма - Сасуоло
    21:00 УЕФА Шампионска лига - магазинно предаване
    21:45 ПРЯКО: Италия, Серия А: Сампдория - Рома
0
Гласувай
  • :(
  • :|
  • :)

Торта Болярка

За тестото:

500 г брашно
2 яйца
100 г захар
1 щипка сол

За плънката:

150 г орехи
2 ч.л. захар
125 г краве масло

За захарния сироп:

200 г захар
1 ванилия

Забулени яйца с пюре от карфиол и рошав картоф

За рошавия картоф:

3 картофа
20-30 г краве масло
червен пипер и самардала на вкус

За пюрето:

400-500 г карфиол
100 г краве сирене
1-2 с.л. кисело мляко
1 печена чушка
4-5 стръка пресен копър (1-2 ч.л. сух)
сол на вкус

За яйцата:

6 яйца
1-2 с.л. ябълков оцет
5-6 зърна черен пипер
2-3 дафинови листа
струйка олио
печена чушка за декорация

Коментари
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре
Вашият коментар: