.
Вход / Регистрация
Торта Болярка и Забулени яйца с пюре от карфиол и рошав картоф
Рецепти на Иван Звездев за 18.11.2010 г.
Торта Болярка и Забулени яйца с пюре от карфиол и рошав картоф
Торта Болярка
Видяна: 5335
  • 16:30 Предай нататък
    18:30 Бинго милиони
    19:00 bTV Новините
    19:30 bTV Репортерите
    20:00 Аватар
  • 14:30 Моето семейство
    17:30 Напълно непознати
    19:30 Да отгледаш Хоуп
    20:30 Щрак
    22:30 Модерно семейство
  • 15:45 Заличителят
    18:00 Като куче и котка
    20:00 Като на кино
    21:00 Невъзможно бягство
  • 15:30 Първично
    17:30 Мисия Моят дом
    18:00 Пета предавка
    19:00 Под наблюдение
    21:00 bTV Новините – централна емисия
    21:45 bTV Репортерите
    22:00 Пехотинецът
  • 17:00 Истински истории
  • 17:00 V1 Challenge 2015 - Писта Дракон, Калояново
    18:00 V1 Challenge 2015 - Велико Търново
    19:00 V1 Challenge 2015 - Варна
    20:00 УЕФА Шампионска Лига - магазинно предаване
    20:30 Ринг 24
    21:00 Жилет световен спорт
    21:30 Екстремни спортове
    22:00 MMA Галавечер Свети Влас
0
Гласувай
  • :(
  • :|
  • :)

Торта Болярка

За тестото:

500 г брашно
2 яйца
100 г захар
1 щипка сол

За плънката:

150 г орехи
2 ч.л. захар
125 г краве масло

За захарния сироп:

200 г захар
1 ванилия

Забулени яйца с пюре от карфиол и рошав картоф

За рошавия картоф:

3 картофа
20-30 г краве масло
червен пипер и самардала на вкус

За пюрето:

400-500 г карфиол
100 г краве сирене
1-2 с.л. кисело мляко
1 печена чушка
4-5 стръка пресен копър (1-2 ч.л. сух)
сол на вкус

За яйцата:

6 яйца
1-2 с.л. ябълков оцет
5-6 зърна черен пипер
2-3 дафинови листа
струйка олио
печена чушка за декорация

Коментари
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре
Вашият коментар: