Какво е чувството да седнеш върху кактус?

И да удариш китайска зелка с глава

Реклама

В следващия епизод на „Младост 5” героите ще „влязат във филм”. На Иво ще му хрумне идея за сценарий - еротичен с политически сюжет. Венета ще влезе в ролята на каскадьор, като накрая ще се издигне до супер звезда. В снимачния процес тя ще трябва да изиграе Мики Рурк като героят му във филма „9 седмици и половина”. Краси пък ще се превъплъти в Ким Бейсинджър. Всичко това ще се случи пред Мариан, който е в ролята на продуцент. Възхитен от актьорските умения на тримата герои, той ще започне да раздава главни роли като топъл хляб, но накрая все пак ще избере само един. Какво се крие зад таланта на „продуцента” за зрителите на bTV ще разкрие Иван Станчев този петък, от 20.00 часа

Да удариш китайска зелка с глава

Във втората част на предаването Краси ще бъде млад шофьор. Двамата с Иво са взели скъпата колата на съседката, но Краси я блъска в стълб и няма да признае вината си. Всички други ще бъдат виновни, но не и той. За да не им се кара Венета, двамата ще прикрият уликите с подръчни материали. За да изясни положението, Мариан ще се превъплъти в ролята на полицай, а Венета ще му обясни какво се е случило, като малко дете, което не може да говори. Краси и Иво ще се опитат да успокоят Венета като и обяснят как да използва частите на разфасованата кола. Всичко това и още много комични ситуации, зрителите на bTV ще видят този петък от 21:00 часа.

Най-нетърпеливите фенове на „Младост 5” могат да видят епизодите преди ефирното им излъчване на voyo.bg. За всички нови абонати порталът предлага да тестват услугата безплатно за 7 дни още сега.