Тежък махмурлук, предложение за брак и "горчиво вино"

Фитнес мания ще завладее ергенската квартира

Реклама

Тежък махмурлук ще мъчи двамата съквартиранти този петък в „Младост 5”. След пиянска вечер Краси и Иво се събуждат без да помнят какво се е случило, а до тях лежи полуголата Емануела, която те очевидно не познават. За да се върнат във форма, Иво приготвя по едно пернишко мохито, ефектът от което е откритието, че мистериозното момиче всъщност е умряло. В този момент в квартирата нахлува Мариан Бачев в ролята на полицай, който е изпратен след подаден сигнал за убийство. С безброй противоречия Краси и Иво разказват какво се е случило предишната нощ, но полицаят Мариан не им вярва и събира обикновени предмети като твърди, че това са улики. В ситуацията ще се намеси и Венета Харизанова, която ще се опита да свести своята приятелка Емануела. Как Емануела ще поиска брак с Венета, ще се състои ли сватбата и как всички ще избухнат като празнични фойерверки, ще видим този петък, 17 май, от 20 ч.

Фитнес мания ще завладее ергенската квартира във втората част на импровизационното шоу „Младост 5”. Краси се е запознал с красиво момиче и я е поканил на гости, но пък тя му е споделила, че харесва спортен тип мъже.  Голямото му желание да стане такъв го провокира да направи за една минута упражнения за ръце, крака и гърди. От своя страна Иво не спира да му се подиграва и да го иронизира. Не след дълго се появява Венета Харизанова, която ще се присъедини към атлетичните им неволи. Ревнивият мъж на Венета, Мариан Бачев, ще потърси жена си в ергенската квартира като екшън герой, който говори унгарски. Намирайки я дегизирана като лампа, двамата започват да се карат като малки деца. Всичко завършва с изпълнение на „Горчиво вино”, изпята от Мариан на френски и развихрилия се в квартирата  „лимбо рок”. Как ще завърши фитнес историята, ще разберете този петък, 17 май, 20.00 часа по bTV.

Най-нетърпеливите фенове на „Младост 5” могат да видят епизодите преди ефирното им излъчване на voyo.bg. За всички нови абонати порталът предлага да тестват услугата безплатно за 7 дни още сега.