Светлините на голото кабаре

Кои политици и световни звезди плакнат очи в "Крейзи Хорс"

Реклама

Само два месеца преди най-известното голо кабаре в света „Крейзи Хорс” да посети за първи път България и да покаже своето знаменито шоу, екипът на “НепознатиТE”  надниква зад кулисите му в Париж.                                                    

Извънредно тази сряда, 1 май, от 23.30 ч. bTV ще излъчи филма на журналиста Георги Тошев, оператора Александър Крумов и режисьора Аглика Делайе - „Светлините на голото кабаре”.

Лентата ще разкаже историята на прочутото кабаре, което преди 1951 г. е било винена изба. Защо над 6 милиона души до момента са посетили шоуто в центъра на Париж, кои политици плакнат очи и защо световноизвестни артисти и музиканти се тълпят всяка вечер в салона му, ще разберат само зрителите на bTV.

„Невероятно е усещането да наблюдаваш как тези момичета се преобразяват всяка вечер. Пред публиката се появяват жени с възбуждащи тела, съвършени пропорции и тайнствени имена”, разказва Георги Тошев. От филма му ще разберем какви са договорите на тези момичета, защо нямат право да се виждат дори с майките си след шоуто, как живеят и наистина ли всички успяват да се омъжат за богати мъже.

„Тук женската красота е издигната в култ, а самото шоу няма равно на себе си. Тези перфектни тела са облечени само в светлина, но каква светлина”, допълва режисьорът Аглика Делайе.

Каква е разликата между стрийптийз и еротично шоу, как основателят на това емблематично място Ален Бернарден успява да се пребори за правото да направи голо шоу в сърцето на френската столица, ще разберете в неделя, 24 март от 12:30 часа.

Филмът ще ни преведе из лабиринтите на кабарето. Ще ни разкаже как през 60-те години Бернарден  разбунва духовете, като поставя женската голота в центъра на това уникално еротично шоу. И как легендата продължава и до днес.

Последни

Реклама