В "Нищо лично": Доктор Енчев крие втора работа

Петък от 20:30 ч. само по bTV

Реклама

Не на шега, а съвсем сериозно Ангел Енчев прие предизвикателството на продуцентката  Радост Драганова и водещия Силвестър Силвестъров. Участието му в скритата камера на България „Нищо лично“ ще бъде запомнена с много страст и екшън.

Ето и сценария:

Докторът извиква компютърен специалист в офиса си, който трябва да защити мрежата от евентуален пробив. По време на срещата им, домакинът споделя, че се чувства следен и има сериозна причина за това. През цялото време тя остава тайна, но непрекъснатото подаване на една ръка от кашон прави впечатление на „госта“. Какво ще се случи и дали специалистът ще избяга от лапите на Ангел Енчев, който сериозно иска да спре с допълнителната работа – ще разберем в петък.

Теди Велинова, д-р Енчев и петмесечният Филип >>

Втората част от скритата камера е посветена на Румънеца, който докато избира новото си жилище, което ще обитава семейно, става свидетел на изневярата на приятелката си. В съседната сграда рапърът забелязва как любимата му споделя чуждо легло първо с един мъж, а после и с двама. Как реагира брокерът? Петък от 20:30 ч. само по bTV.