Епизод последен: Неочаквани обрати

Героите ще се сбогуват с един свой приятел завинаги

Реклама

Неочаквани обрати настъпват във финалния епизод на "Новите българи" тази събота, 27 декември. В него зрителите ще се сбогуват с героите на поредицата, но преди това героите ще се сбогуват с един свой приятел завинаги. Българският приятел на Рони и Йо - дядо Дечо, е починал в съня си...

Как приемат неговата загуба белгийците и как изглежда едно българско погребение през погледа на чужденци - ще видите в подследния епизод от "Такъв е животът” – Новите българи 2".

В противовес на тези скръбни емоции, въздухът около Кара и Марк е наситен от искрите щастие и любов, които двамата излъчват. На връх Никулден Кара получава своето християнско кръщение в църквата в Паламарца.

Журналистът Санди Макдоналд е увлечен по мистериозната история на Царичинската дупка. Той дори смята, че разкриването на загадките около нея е проектът на неговия живот и дори нарича начинанието операция "Феникс".

Мистерия от съвсем друг тип обаче вълнува колонията от холандски и белгийски заселници. Оказва се, прекупвачът Том, главнен двигател на имотните сделки в тяхната общност, е изчезнал безследно, оставяйки след себе си стотици хиляди левове дългове, неплатени надници и поне 30-ина семейства на чужденци, закупили имот с негово посредничество – без нотариален акт, който да доказва, че са собственици на имота...

Ядосаните работници на Том правят обсаждат офиса му, но там вече няма никой... Том е търсен чрез полицията, медиите, включително и от екипа на "Такъв е животът"