Преобразяването на Николета Лозанова в дрипава жена и коледната вечеря на Бербатови

Реклама

Специален социален репортаж с Николета Лозанова в две части. В първата тя играе себе си, красива и нахакана мацка, която има проблем с огромния си луксозен куфар. Всякакви хора се опитват да й помогнат, снимат се с нея и си говорят. Във втората част тя е умишлено състарена с кино-грим, за да изглежда като възрастна дрипава жена, която пренася евтин куфар. Куфарите са пълни с художествена литература. Никой не иска да помогне на „старата” Николета с часове и тя мъкне багажа си като „хамал”.

Семейната коледна вечеря на семейство Бербатови - Димитър, Елена и двете им деца вечерят заедно в столичен ресторант в Бояна. Гледката е умилителна, децата през цялото време се гушкат в Бербатов.

Много различни лица по моловете и магазините - Тончо Токмакчиев, който има някви неволи из паркинга на мола, Мария Игнатова, която пазарува с големия си син, Татяна Дончева, която обикаля магазините и отива на вечеря, Албена Вулева, която обикаля кафетата и отива на кино, Юлияна Дончева, която пробва обувка, Лора Крумова, която води детето си на гледачка.