Софи Маринова пазарува с непознат мъж в мола, а рапарът 100 кила приготвя дюнери

Реклама

Папарашки материал със Софи Маринова и Есил Дюран. Софи е снимана два дни. Първият е по време на снимките на нов клип, пред столичен магазин. Кадрите са смешни, Софи излиза постоянно да пуши, кога гримирана, кога нефризирана… Вторият ден е още по-забавен, тогава тя обикаля мола с непознат за нас мъж,  купува подаръци и, разбира се, жестовете й са толкова смешни, че няма накъде повече. Есил Дюран пазарува из магазини в центъра, купува си очила, обикаля магазини за 1 лев, индийски и прочие.

Материал с Гала, продължение от преди месец. В него дъщеря й се целува с гаджето си, а двете с Гала обядват с репортерката Зейнеб и гаджето и.

Официално снимано светско събитие, като хроника от Бизнес дама на Годината в Шератон. 

Обзорен социален репортаж от годината. Проблемите на София – боклук и градска среда; интервю с представители на община София, които коментират проблемите и обясняват как ще ги решат. 

Звезда в нетипична светлина – рапарът 100 кила. Репортерката Ива Атанасова го предизвиква да стане готвач на хамбургери и дюнери. Той влиза в кухната и го прави – пече месо, реже лук и прочие; кратък разговор затова какво е работил преди да стане звезда, дали си има гадже и какво приготвя на жените.