Хип-хоп певецът Бобо помага на един голям човек в „Предай нататък”

Тази събота, 29 март от 20 часа

Реклама

В „Предай нататък” на 29 март от 20:00 часа първата история, с която ще ни запознае Наталия Симеонова носи името „Излел е Велико Кубиков”. Велико от Бургас е преживял много. Когато е само на 12 години той губи своята майка, а преди година губи и своя баща. Заедно със своята доведена майка и сестра, те се справят с трудностите на това да са сами. Велико има една голяма мечта и тя е да си има своя собствена каба гайда и да се научи да свири на нея. Освен тази своя мечта, той има и една още по-голяма – да учи във военно училище и да върви по стъпките на своя баща. Основното препятствие, което стои пред него, е зрението. Когато „Предай нататък” почука на вратата нещо хубаво се случва. Предстои зрителите на bTV да разберат дали Велико ще сбъдне една своя мечта, а защо не и повече?



„Да растеш с мечтите си” е името на втората история. Александър Санков е симпатичен дванадесетокласник от Природо-математическата гимназия в град София, с нестандартен ръст. Александър е висок само 135 сантиметра. Той е малък човек с огромно сърце. Мечтата на Александър е един ден хората да го приемат по делата му, а не по видът, който природата му е дала. Той има желание хората да „отворят сърцата си”. Какво и как ще му се случи и как в сбъдването на мечтата му ще се намеси хип-хоп звездата Бобо – тази събота, 29 март, от 20:00 часа само по bTV.



Името на последната ни история е „С обич, татко!”. Йордан от Благоевград един всеотдаен баща, който има три прекрасни дечица. Той е работлив мъж с изстрадало детство. Опора са му неговите три малки деца. В повече български семейства майките са тези, които се грижат за своите деца, а в случая Йордан трябва сам да се грижи за тях вече една година. Децата му го обичат толкова много, че дори не заспиват без него… Данчо няма работа, а силно се нуждае от такава. Екипът на Наталия ще се опита да помогне на него и да внесе малко радост на неговите деца в техния труден живот.