Как героите в "Предай нататък" победиха житейските несгоди?

Гледайте последния епизод от сезон 4 на предаването - тази събота, 14 юни, от 20ч.

Реклама

Тази събота - 14 юни, от 20:00 часа bTV ще излъчи последния епизод от четвърти сезон на „Предай нататък”. До този момент Наталия Симеонова и екипът са изминали над 100 000км, обиколили са над 40 града и села, разказали са над 120 истории и са подпомогнали хората със стотици хиляди лева. Последният 16 епизод на предаването ”Предай нататък”, което всяка седмица променя живота на хората, ще бъде посветен на най-позитивните емоции – радостта, обичта и признателността, а герои в него ще бъдат едни от участниците с най-вълнуващите съдби, за които Наталия Симеонова вече веднъж е разказала на зрителите.
 
Сред първите герои, които отново ще застанат пред камерата на предаването, ще бъдат малката Ани и нейният баща Ангел от село Доганово, чиято мечта да оправи изгорелия си дом и да докаже на всички, че е истинският баща на детето си, се сбъдна пред зрителите в историята “Дъщеря на заем”. Зрителите на bTV ще имат нова среща и с героите от историята “Да живееш себе си”, за да видят как живеят днес малкият аутист Гоги и неговата майка Цветана и какво се случва с Центъра за деца с увреждания, който бе създаден в Пловдив.

Наталия Симеонова ще посети и самотните Назифе и Феим, героите в “След най-тежката загуба”, за да разбере как едно малко дете е успяло да промени тъжните им дни и поне малко да успокои мъката им по загиналите им в катастрофа деца. Доказателство за силата на добрината ще бъде продължението на историята “Отвъд границите”, в която зрителите видяха как едно17-годишно момче с мускулна дистрофия успя да се качи на небостъргач. Какво още иска да му се случи, след като повярва в сбъдването на мечтите, зрителите ще видят в този епизод.

Последният епизод за сезона на предаването ще припомни как едно крехко, като порцеланова статуетка, момиче се оказа истински супергерой в историята “Победител”, която зрителите видяха на 5 април тази година. Сега отново ще се върнем в живота на Стефани от Варна, която успешно се бори с рака и днес ежедневието й е спокойно и щастливо.

Зрителите ще си припомнят и историята „Мъжки отбор”, в която в двора на къщата на истински футболен фен изведнъж се появи Валери Божинов, за да порита заедно с обитателите на дома. Това беше само едно от нещата, които се случиха в живота на Павел и двамата му сина Петър и Стоил от София. Зрителите ще разберат как е продължил живота им няколко месеца след намесата на екипа на „Предай нататък”.

Ако има усмивка, която няма как да се забрави, то това е тази на Мариян от Ловеч - главният герой в “С усмивка към бъдещето”. Това сияещо момче вече е на път да сбъдне мечтата си и да се излекува, благодарение на усилията на екипа и благодетелите. Дали мечтаната транспантация ще се осъществи скоро и как протичат дните на Мариян сега, предстои да разберем в последния епизод на  най-благородното предаване в ефира - “Предай нататък” в събота, 14 юни от 20 часа.