Краси Ранков е вълнуващата изненада за една силна жена в "Предай нататък"

Гледайте предаването на 8 ноември от 20ч.

Реклама

Три необикновени истории ще разкаже тази събота от 20:00 часа в "Предай нататък" Наталия Симеонова. Първата от тях се казва "Да се събудиш" и припомня вече показаната преди половин година история на Мариян, който не спираше да се усмихва въпреки болестта, от която страдаше - хроничен гломерулонефрит. След излъчването на неговата история в "Предай нататък", Мариян успя да събере необходимите му средства и стана първият българин, подложил се на кръстосана трансплантация в Турция.

В студиото на "Предай нататък" Мариян ще дойде със своята майка Татяна, за да разкажат за новия живот, за трансплантацията и за новото му семейство в Турция. Въпреки че вече е успешно трансплантиран, Мариян за пореден път ще застане твърдо зад позицията си по отношение на промяната в закона за кръстосаното донорство в България. Той ще изяви категорично своето горещо желание да предава нататък – знанията, подкрепата си към хората, които преживяват неговата съдба!



"Моята изповед" е втората история, която разказва за една жена, напълно отдадена на семейството си. Животът на Светлана е изпълнен с безброй много удари, които тя понася мълчаливо. Най-тежките идват, когато нейният съпруг Веселин претърпява тежък инцидент – почиствайки ловното си оръжие, той се прострелва, в резултат на което губи способността си да говори. При втората си среща с екипа на "Предай нататък" Светлана ще замине за слънчевия Созопол, където я очакват множество изненади. След миговете на отмора, Светлана ще изживее вълнуваща среща с любимия й актьор Краси Ранков (познат на зрителите и от сериала "Стъклен дом"), специално пристигнал в Созопол заради нея. Заедно с романтичната разходка с карета, ретро фотосесията и ценния подарък, който Краси Ранков ще й направи, двамата ще споделят и своя обяд. Там Краси ще прочете на Светлана и силно емоционалното послание към нея от Веселин - поръчителят в историята й.

Последната история за този брой на "Предай нататък" се нарича "В памет на Сава" и е посветена на  Сава, чиято душа вече не е на този свят. Дни след снимките на втората част на историята, състоянието му се влошава. Семейството им заминава спешно за Израел, но за съжаление там Сава почива. Съпругата му Вероника пожела да излъчим историята в негова памет. Защото е вярно, че човек живее в спомените и сърцата на хората и докато има хора, които го помнят.