"Предай нататък" тази събота: Три истории, пълни с любов и надежда

Гледайте на 17 май от 20 ч.

Реклама

История 1 - "Смехът е здраве"
Герой: Малкият Стефчо, болен от левкемия
Поръчител:  Ростислава Димитрова от София, сестра на Стефчо

Героят в тази история носи името Стефан. Той е само на година и половина и има нужда от много, много надежда. Стефан е най- малкият диагностициран пациент с неговия тип левкемия в цяла Европа и вече повече от година той, майка му Петя и цялото им семейство се борят за неговия живот. За да ни запознае с братчето си и смелите им родители, с "Предай нататък" се свърза 13-годишната Ростислава, която е най- голямата дъщера от 4-те деца на семейство Димитрови.

По молба на майката на Стефчо, при втората си среща с екипа, семейство Димитрови се върнаха в детската онко-хематолкогична клиника в София, където зарадваха малките пациенти с подаръци и заедно отпразнуваха щастливата новина за ремисията на Стефан. За да усмихне малките пациенти, в болницата дойде и проф. д-р Коко - актьорът Николай Николаев, който чрез смехотерапия лекува пациенти от цялата страна.

След празника Стефчо и всеотдайнното му семейство бяха зарадвани с новината, че заминават на първата  си истинска почивка: 7-дневна  ол инклузив ваканция в хотел Марина (Слънчев ден), осигурена от госпожа Вили Гергова. Най-голямата изненадата обаче тепърва предстоеше.

Намериха се добри хора, които да поемат животоподдържащото лекарство на Стефчо за цяла година напред, набавянето на което е най- важната грижа на семейството в момента. Това се случи, благодарение на фирма Софарма Трейдинг и лично на господин Димитър Димитров

История 2 - "От Русия с любов" 
Герой: Живко от  Стара Загора
Поръчител: Татяна, втората съпруга на Живко

За Живко, героят в историята "От Русия с любов", ни писа неговата голяма любов, втората му съпруга Татяна. Заради бившия футболист от старозагорския клуб "Берое" рускияната Татяна се мести в България и живее тук вече 3 години.

За да зарадваме Живко, Татяна ни помоли да сбъднем мечтата му да отиде на мач на любимия Ливърпул и да му помогнем да си намери работа. Оказа се обаче, че най- съкровеното желание на Живко е да направи Татяна щастлива... И така Наталия Симеонова и екипът на  "Предай нататък" решиха да зарадват и двамата.

При втората им среща с екипа нищо неподозиращите Таня и Живко се озоваха в приказния комплекомплекс "Старосел" , където ги очакваха семейството и приятелите им, за да станат част от древен сватбен ритуал, с който да затвърдят брачните си обети.

В студиото Наталия Симеонова зарадва "младоженците" с полагащото им се сватбено пътешествие - седем дни ол инклузив в 5-звездния балнеокомплекс Акватоник във Велинград.

История 3 - "Благодаря ти, мамо"
Герой: Галя от Гълъбово
Поръчител: Нина, дъщеря на Галя  

Главен герой в тази история е Галя - една майка от Гълъбово. Всеотдайна и любяща, тя се грижи вече 21 години за болната си от ДЦП дъщеря Нина, която е и поръчител в тази история. Нина ни потърси с молба да изпълним поне една от големите мечти на човека, който винаги я е учил да мечтае. За да разбере как да зарадва майка й, Наталия Симеонова се отправи към Гълъбово и се срещне с невероятната Галя.

При втората си среща с екипа на "Предай нататък" Галя беше изненадана с пътуване до Бургас, където се я очакваше лично любимият й певец Васил Найденов. По време на приказната вечер в ресторант - бар Нептун, под звуците на любимите си български песни, Галя разбра, че благодарение на господин Джамал Лютфи и целия екип на Караджъ Турс, ще сбъдне и още една своя мечта: да посети Истанбул по време на 7-дневна романтична екскурзия за нея и мъжа й.