Рали шампионът Крум Дончев прави скок към мечтите на свой колега

Тази събота от 20:00 часа в „Предай нататък” по bTV

Реклама

Тази събота, 26 април от 20:00 часа първият герой в „Предай нататък” ще сбъдне голяма своя мечта, след като голямото щастие и неизлечимата болка се появяват ръка за ръка в живота му. Докато Петър Дачев, световният и европейски шампион по скок на дължина, очаква раждането на първото си дете, баща му се разболява тежко. Малко след като дъщеря му се появява на бял свят, бащата на Петър затваря очи завинаги. В този момент героят на първата история в предаването си обещава да направи обиколка с рали автомобил в памет на родителя си, който е бивш рали състезател. С молба да сбъдне мечтата на Петър към екипа на „Предай нататък” се обръща майката на детето му – Ваня. А за да върне усмивката на лицето му, водещата Наталия Симеонова ще го изненада на работното му място с визитата на друг голям български спортист - четирикратният шампион на Рали България - Крум Дончев. Заедно с него, нашият герой ще има възможността да изживее един незабравим адреналинов ден като истински пилот в компанията на най-близките си приятели.

Във втората история зрителите на „Предай нататък” по bTV ще си припомнят историята на Христо от село Ясен. В миналия сезон екипът на предаването разказа за омагьосаният кръг, в който той беше попаднал -  поради влошено здравословно състояние той не можеше да си намери работа, което се явяваше и основна причина да не може да се грижи за здравето си. Историята му трогна хиляди хора, а Наталия обеща, че тя ще има продължение.



След раздялата на „Предай нататък” с Христо, на него му предстояха две операции. За да разкаже повече за настъпилите положителни промени и чудото, което му се е случило, той ще влезе в студиото на предаването, но вече без помощта на патериците, с които преди не се разделяше.

Героинята в третата история на „Предай нататък” е 20-годишната Адриана от Пазарджик. За нея там където има вяра, няма място за страх. Големият обрат в живота на семейството й настъпва през 2010 г. , когато диагностицират момичето с остра форма на левкимия. За щастие тежките етапи, през които всички е трябвало да преминат, завършват със състояние на ремисия. Но категоричният отказ на Адриана да се подложи на повторно лечение в онкохематологията и да избере за себе си пътя на холистичната медицина шокира лекарите и родителите й. Убедена в ефективността на алтернативните форми на лечение, тя започва неотлъчно да следва източните практики и философия от Индия и Китай.



Тази събота от 20:00 часа зрителите на „Предай нататък” по bTV ще станат свидетели на емоционалната срещата на Адриана с индийския гуру Пракаш Чандра Белвал, който ще й преподаде много ценни практики и ще й подари ваучер за посещения в йога център за следващите шест месеца. Но екипът на предаването е подготвил още една изненада за младото момиче – Адриана ще получи самолетен билет до мечтаната дестинация - Делхи, Индия.