Шестнадесет отбора по аматьорски футбол събират средства за момче, пострадало при автомобилна катастрофа - тази събота в „Предай нататък” по bTV

Реклама

Три необикновени истории ще разкаже тази събота от 16:30 часа в „Предай нататък” Наталия Симеонова. Първата от тях е за двама братя – 21 годишният Павел и 5-годишнят му брат Иван, които губят своите родители при трагичния инцидент в завода за боеприпаси в Горни Лом. След трагедията, Павел остава да се грижи сам за по-малкия си брат. Въпреки усилията на екипа на „Предай нататък” и положителните изживявания, които бяха подготвили за тях, Иван и Павел ще откажат продължение на историята им. Срещата с камерите и засиленото внимание около историята се отразяват емоционално на малкия Иван и заради това втора част на историята няма да има.

Развълнувани не по-малко от тяхната съдба, точно както и поръчителката в тяхната история Даниела, екипът и благодетелите на „Предай нататък” ще изненадат героите от  студиото. На Иван благодетелите ще подарят така мечтаните от него  играчки, а Павел ще получи чисто нов лаптоп.

Във втората история, зрителите ще се срещнат отново с вече познатата героиня - Яна Лебедева. Пенка, с която Яна се запознава, страда от гръбначно изкривяване, застрашаващо живота й. Трогната от историята на Пенка, Яна ще организира благотворителен концерт, на който ще се събират средства за животоспасяващата операция на Пенка. В студиото на „Предай нататък” ще дойде и самата Пенка, която е преминала през нужната операция и се чувства много по-добре.


Третата история ще запознае зрителите с историята на 26-годишния Мишо, който губи своите надежди за футболна кариера, след  като една кошмарна катастрофа го приковава към инвалидния стол. Въпреки физическото си състояние, Мишо продължава да се усмихва и не губи надежда, че един ден отново ще се изправи на крака. При втората среща с екипа на „Предай нататаък”, Мишо ще посети ежегодния аматьорски футболен турнир, където 16 футболни отбора проявиха желание да съберат средства за неговото лечение.