Силвия Кацарова и Наталия Симеонова намират дом на пострадало семейство

„Предай нататък” дарява над 10 000 лв. на три семейства в предпоследния епизод на сезона

Реклама


Тази събота, 7 юни, от 20.00 часа bTV ще излъчи предпоследния за сезона епизод на „Предай нататък”.  Първата история в него ще разкажи за едно средностатистическо семейство, чийто нормален живот се преобръща за една нощ и от спокойно семейство те са били принудени да се превърнат във войници в една битка, която не могат да си позволят да загубят.

“Живот за Иво” проследява как след злощастно събитие едно 12 годишно дете започва да произвежда туморни клетки. Благодарение на екипа на „Предай нататък” Иво ще успее да се докосне до мечтата си – ще попадне в света на мотористите и ще стане част от техния екип. В неговата изненада ще се включат “Българската федерация по мотоциклетизъм” и лично нейният председател г-н Богдан Николов, а след един вълшебен ден на пистата Иво ще получи постоянно членство и личен треньор. Освен това към каузата за лечението му ще се включат дарители, които с готовност събират близо 3 000 лв.

Втората история ще върне зрителите на bTV към съдбата на героите на предаването от село Бежаново – родителите Веселин и Мариана и четирите им деца. На 3 май тази година „Предай нататък” разказа за трагедията на семейството, когато след възникнал пожар от къщата им остава само скеле и купчина пепел. След като историята беше показана към екипа на предаването се обръща певицата Силвия Кацарова и нейния дамски клуб, които организират ред изненади за пострадалото семейство. В този момент Веселин и Мариана са в Испания, където се опитват да заработят пари за по-бързото закупуване на нова къща в селото.

В студиото на „Предай нататък” в пряка връзка по скайп г-жа Кацарова и няколко дами от клуба, в компанията на двамата синове на Веселин и Мариана и тяхната леля, ще съобщят на нашите герои чудесните новини, че сумата от 6000 лв. за техния дом вече е събрана. Към събраните от първото излъчване на историята “Време не разделно” 1500 лв. се прибавят още 2500 лв. от името на дамския клуб, както и още лични 2000 лв. от частна клиника. Към  тези безценни парични дарения се прибавят и обзавеждане за спалня, както и пълно обзавеждане за трапезария, осигурени лично от две дами, членки на Дамския клуб на г-жа Кацарова.  

“Тримата братя и златният Батко” е третата история в предпоследния епизод на “Предай нататък”. Тя ще срещне зрителите с трудната съдба на един 27 годишен млад мъж от Варна, който сам се грижи за останалите си трима братя. Златина Иванова е поръчителката, която ще ни въведе в света на тези четири момчета, останали без родители, за чието нормално съществуване се грижи най-големият от тях – Димитър. След сериозна борба в съда, той успява да вземе попечителството над непълнолетните си братя, да организира дом и ежедневно да бъде за семейството си и майка, и баща, и брат. В студиото на Наталия Симеонова Димитър ще разбере, че ще им бъдат осигурени мебели по техен избор на стойност 1500 лв. Голяма верига пък ще подари на момчетата месечни ваучери за хранителни продукти на обща стойност 1800 лв. или по 150 лв. на месец в продължение на една година.