Аврам Големечков приготвя пикантно Чили кон карне „по фризьорски” в „Мастъри в кухнята” – в понеделник след 10 часа в „Преди обед” по bTV

Реклама

В четвъртото издание на поредицата „Мастъри в кухнята” фризьорът-кулинар Аврам Големечков ще предложи на зрителите на „Преди обед” по bTV рецепта за апетитно чили кон карне на цена под 5 лева за порция. С вариации на телешко според джоба и хитри трикове за приготвянето му, Симеон, Стефан и Аврам ще създадат пъстро и лесно ястие, което позволява на готвача да свърши още няколко неща, докато стане готово.

Апетитната мексиканска кухня е изключително популярна по всички географски ширини, но изобретателният Аврам, ще даде своя вариация с ароматни и сладко-пикантни нотки. С общи усилия и сред сладки приказки тримата мастъри ще постигнат перфектното съчетание на вкусове с комбинация от пресни и сушени домати, жълта, печена червена и люта чушка, два вида боб, царевица, бира, кориандър, канела и сушени кайсии.

Провокативни въпроси, лични предпочитания към вкусовете на света, екзотиката от Тайланд и разнообразието на Великобритания, както и старите български рецепти на световно ниво ще дадат множество теми за разговор на приятелите – кулинари. От кога датират рецептите за консуме, ньоки и маркизи, къде приготвят филе от пингвин и кюфтета от камила, зрителите на bTV ще видят този понеделник, в „Преди обед” и „Мастъри в кухнята”.

Последни

Реклама