Коя българка стана шампионка по танци в Канада и се окичи с корона за красота?

Вижте темите и гостите в предаването на 24 април

Реклама

В петък - 24 април, в "Преди обед" очаквайте:

- Как модният фотограф Дилян Марков помогна на болни деца да забравят за инжекциите и ги научи как да правят най-усмихнатите снимки?

- Коя българка стана шампионка по танци в Канада и се окичи с корона за красота? 

- Кой участник в MasterChef ще прекрати пътя си в кулинарното шоу?

- Какви обувки да обуем тази пролет, за да сме буквално в крак с последните модни тенденции – съвети от стилиста Антония Йорданова и верения й помощник Ирина Денева

- Да наследиш късмет: Какво кара една дъщеря да продължава да пуска фиш с числата, с които години наред е играл нейният баща?

- Как и до днес се извършват обреди за здраве в тракийските светилища в България, разказва пътешественикът и писател Николай Нинов, който обиколи най-енергийните места у нас

- В поредицата "Позитивните хора": Успя ли едно българско момче с японски корени и американска диплома да сбъдне кулинарната си мечта в България?

- Защо избухват пожари, когато двама рапъри се съберат в общо парче? Гостуват Играта и Game Over, които питат "Кой, кво?"

Споделете мнението си за актуалното от деня, заедно със седмичните коментатори - Гергана Паси и Христо Мутафчиев, на страницата на "Преди обед" във Facebook.

Последни

Реклама