На кои филми букмейкърите вече залагат за наградите "Оскар"

На 18 октомври в „Преди обед“ очаквайте още...

Реклама

Темите в "Преди обед" на 18 октомври:

Двама мъже на професионалния им празник: художникът Станислав Памукчиев, който избра България пред Америка и замени четката с въглени и пепел.

И бригаден генерал Явор Матеев, който има 530 скока с парашут и е страстен любител на футбола и ските.

И още теми от света: Как в Китай се борят с мръсния въздух?

Ще се разходим из „Градината на мира“ в мексиканския град Пуерто Валярта.

В "Духът на здравето" с д-р Неделя Щонова: личната история на счетоводителя Петър Койчев, или как лекар и пациент успяха да спасят и реконструират ръката на Петър само с естествени тъкани след мрачната диагноза злокачествен костен тумор на раменна става?

В минутите за кино: ексклузивно интервю с холивудската актриса Дженифър Гарнър и новия й екранен партньор в комедиен сериал, с който звездата се завръща на снимачната площадка след майчинството и развода с Бен Афлек. Специална среща от Ел Ей на кореспондента ни Мариета Мелроуз.

И още от кинокритика Деян Статулов: на кои филми букмейкърите вече залагат за наградите "Оскар"; как едно убийство в Кайро се превръща в политическа лента и защо "Хелоуин" отново се връща на голям екран!

Седмични коментатори по актуалните теми са Ирина Тенчева и арх. Борислав Игнатов. Включете се с мнение на страницата ни във Фейсбук.

Последни

Реклама