"Преди обед" с шампионката Тереза Маринова

Премиера на видеоклипа към песента "Аз съм дърта пияница" на Радо Михов

Реклама

В четвъртък в „Преди обед” очаквайте:

- Как пrодължава шоуто за поета с китара Радо Михов, любимецът от „България търси талант“? След милиони гледания в интернет очаквайте ексклузивната премиера на клипа на хитовото парче „Аз съм дърта пияница“!

- Защо актьорът Симеон Лютаков предпочете да е отшелник от славата и прожекторите и коя жена му дава спокойствие в любовта?

- В рубриката „Като на кино“ в ролята на папарак ще е Стаси Кара, която ще ни каже къде ще летуват холивудските звезди. Ще разберем коя е жената, успяла да обуздае най-желания ерген на планетата, който падна на колене и дори е на път да скочи в политиката заради нея?

- И защо „любовта е лудост“, особено във Варна, където киноманите ще могат да прекалят с любов по време на кинофестивала в морската столица.

- Вуду магия ли контузи Роналдо, кои кирливи ризи извади екс-половинката на Руни и коя е красавицата, спипана гола в лагера на англичаните? За най-пикантното извън терена ще си говорим със светския журналист Биляна Запрянова и радиоводещата Инес Павлова.

- Ще ви покажем и най-модерната прическа на мондиала, нашият репортер Камен Лисички ще заприлича на Балотели и ще се сдобие с актуална футболна фризура тип „петел”

- Как да живеем активно ще ни каже олимпийската ни шампионка Тереза Маринова, която ще ни гостува на живо в студиото

- Ще разберем как да преодолеем упоритите алергии от светилата в дерматологията в Европа

- Споделете мнението си за актуалните събития от деня заедно с радиоводещата Евелина Павлова и стилист Капанов на официалната страница на "Преди обед" във Facebook!

Последни

Реклама