Сашо Кадиев ще чиракува, а Деси Стоянова се връща към репортерството в новия сезон на „Преди обед”

Новият сезон на „Преди обед” започва на 31 август

Реклама

Новият сезон на „Преди обед” започва на 31 август от 09:30 ч. по bTV с любимите водещи, репортери и поредици, но и много любопитни новости. Сашо Кадиев ще влезе в ролята на  „Чиракът”, за да „краде” традиционните занаяти от майсторите и да изработва предметите, описващи бита на възрожденския българин. Зрителите ще разберат как се тъче чипровски килим, колко дълго се веза народна носия, защо глината се пази от „лошото” и още много автентични ритуали.

След успеха на проекта „Най-добрият даскал“, в който бяха разказани историите на достойни учители, през новия сезон на „Преди обед” зрителите на bTV ще се запознаят с  успелите деца на България и достойните им за гордост постижения. Екипът на предаването отново ще върне Деси Стоянова към репортерската дейност. Водещата ще даде най-доброто от своето репортерско „аз“, за да стигне до дъното на казуси, които в ежедневието често остават неразплетени.

В новия си сезон „Преди обед” ще отреди почетно място и на здравословното хранене. Гости на предаването ще бъдат специалисти, които ще предлагат достъпни алтернативи на вредните храни. Те ще дадат отговори на актуални въпроси като: как да заместим пърженото с вкусното и полезното, или как да се храним без ограничения и диети, но разумно! Любимците от най-успешното кулинарно риалити MasterChef ще подновят срещите си със зрителите на „Преди обед” и ще продължат да демонстрират своя талант и изобретателност.

Екипът на предаването остава непримирим към несправедливостите и все така чувствителен към нуждите на своята публика. В поредицата „Реши си проблема!“ зрителите ще имат възможността да споделят неправдите, с които се сблъскват и заедно със Сашо и Деси да потърсят изход от абсурдните ситуации на родната действителност. Ирена Григорова ще отведе феновете на „Преди обед” на лековитите места в цялата страна, събрали много разкази за изцеление в рубриката „Мистичната България“.

Сутрешното предаване ще следи отблизо и живота от преди 100 години, кипящ с пълна сила във „Фермата”. Зрителите ще имат възможността да се докоснат до най-интересното от селския бит, което остава скрито в шоуто. Същевременно „Преди обед” ще направи всичко възможно, за да удължи лятото докрай, гостувайки на популярни личности в поредицата „Звезди на море”.

Не пропускайте новия сезон на „Преди обед”, от 31 август всеки делничен ден от 09:30 ч. само по bTV. 

Последни

Реклама