В "Преди обед": Как се печелят пари със силата на мисълта

Ще видим и какво представлява специална лицева терапия с полускъпоценни камъни

Реклама

В четвъртък от 10 ч. ще научим как да печелят пари само със силата на мисълта си. Има различни начини за забогатяване, но едва ли някой е предполагал, че банковата му сметка може да се умножи многократно, докато седи на дивана в хола.

Специалисти в областта на духовните практики ще дадат практични съвети. Гости по темата ще бъдат Ирина Ставрева - ученичка на популярния от филма "Тайната” Джо Витале, член на Националния регистър по хипноза и психотерапия във Великобритания. Тя от дълги години живее и практикува в Лондон. В студиото ще е и психологът Дани Борисова, изпитала върху себе си силата на метода "Поръчки към Вселената”. Тя ще разясни как да изпращаме такива поръчки, с които да сбъднем мечтите си.

Ясновидката Николета Йорданова, позната като една от участничките в предаването „Ясновидци” по bTV, ще ни каже пък какви енергийни въздействия могат да разорят човек или да го направят много богат. От предаването ще стане ясно и дали има магия за пари и как действа тя.

"Преди обед” ще ни срещне и с богат български бизнесмен, който ще разкрие духовната страна на печеленето на милиони. С каква нагласа е спечелил първите си пари и с каква задържа и умножава авоарите си?

Специалистът Бойка Каламова пък ще демонстрира специална лицева терапия с полускъпоценни камъни. Тя ще ни покаже още как ни въздействат различните кристали и кой за коя точка на лицето отговаря.

Последни

Реклама