В "Преди обед": Сантра - за рапирането по женски

Вижте темите и гостите в предаването на 16 април

Реклама

В четвъртък - 16 април, в "Преди обед" очаквайте:

- В поредицата "Забравените": Кой даде надежда за живот на една възрастна жена от врачанското село Згориград след 11 години самота?

- Сватба от птичи поглед: Кой е модерният начин да съберем младоженците и цялата рода в кадър за поколенията?

- Как един българин промени живота на жените по света? Среща с бащата на противозачатъчното хапче в поредицата "Българските открития"

- В "Като на кино": Коя анимационна героиня оживя с гласа на Мария Илиева и кои холивудски звезди озвучиха рисувани персонажи?

- Сантра за рапирането по женски в нов клип

- Златната захапка – винаги на мода в рап музиката: Ще се сдобие ли Сашо Кадиев с 24-каратова усмивка като звездите на жанра?

- Символите по кожата на "новия Левски": Кое празно място по тялото на актьора Веселин Плачков се сдоби с нова татиуровка?

- В "Духът на здравето" с д-р Неделя Щонова: Изчезва ли романтиката, когато се появи проблем с простатата? Съвети за мъжкото здраве от признатия в цял свят английски уролог д-р Анди Томас

Споделете мнението си за актуалното от деня със седмичните ни коментатори - ко-водещата на "Бинго милиони" Райна Никова и историка Петър Стоянович, на страницата на "Преди обед" във Facebook.

Последни

Реклама