Ива Дойчинова споделя родителския си опит

Какво е да си добър родител и какво следва, когато децата пораснат?

Реклама

В следващия епизод на документалната поредица “Такъв е животът” отново ще станем свидетели на раждането на нов живот. Бебето на Деси и Румен се появява на бял свят две седмици по-рано от очакваното и цялото семейство трябва да се мобилизира. Готови ли са да се справят с увеличаването на фамилията с още един член и как на практика ще приложат съветите, получени в Работилницата за родители, организирано от УНИЦЕФ, сега когато децата им са вече две? Не пропускайте едни от най-вълнуващите моменти в живота на любимите си герои, тази неделя, 17 февруари, от 15 ч. по bTV.

Към групата майки в работилницата за родители в с. Брезница ще се присъедини и водещата и майка на две момичета Ива Дойчинова. Тя ще сподели своя опит като родител на вече малко по-големи деца с Анифе, която сама отглежда дъщеричката си. Какво е да си добър родител според Ива и какво следва, когато децата пораснат?

Любка от Плевен, която също сама отглежда 4-годишната си дъщеря Таничка има тежката задача да довърши ремонта у дома. Не това обаче е най-голямата трудност, пред която Любка е изправена. Притеснението на младата жена е как тя ще се справи с възпитанието на детето си, когато трябва да играе ролята и на мама и на татко.

В с. Ясен семейството на Мира и Ерол се готви за традиционния неделен обяд. Мама е на пазар в града, докато таткото и децата подготвят къщата за празника. Мира вече на практика осъществява знанията и съветите, които е получила в работилницата и сега животът на семейството е коренно променен.

Гледайте „Такъв е животът - Работилница за родители” на 17 февруари, неделя от 15ч. по bTV.