.

За предаването

В „Смени жената” две семейства, от крайно различни социални нива и с на пръв поглед несъвместим начин на живот, разменят за една седмица съпругите в тях. За това време жените разменят освен съпрузите си и домовете, децата и начина си на живот. През първите дни новата съпруга трябва да спазва стриктно правилата в дома и ритъма на живот на жената, с която се разменя. Всяка съпруга оставя „упътване”, в което обяснява своята роля в семейството и задълженията, които трябва да извършва. През втората половина, „новите” съпруги налагат своите собствени правила, които новите им семейства трябва да спазват.

“Смени жената” е уникален шанс за всяко семейство да изпробва за 7 дни коренно различен от своя живот, без да прави радикални промени. Да поживее в друга реалност и след една седмица да се върне към своя живот и да прецени има ли нужда нещо да променя в бита си и взаимоотношенията, за да бъде семейството още по-щастливо. Продуциран в близо 40 държави, телевизионният формат за семейно щастие Wife Swap, се излъчва всяка година на 5 континента. В продължение на 14 години хиляди семейства от цял свят участват в шоуто, за да докажат, че семейното щастие не е мираж. 

Продуцент на „Смени жената” е bTV, изпълнителен продуцент – „Междинна станция”. В последните години компанията е продуцирала успешно за bTV „Фермата” 1 и 2, „Папараци”, „Истински истории”, „Мама готви по-добре”. Продуцент на оригиналния формат “Wife Swap” е английската RDF Media, а американската версия тръгва по ABC през 2004 г. Форматът „Wife Swap” се представя по света от Zodiak Rights, звеното за продажби и дистрибуция на Zodiak Media, и е базирано на оригиналния формат на Стивън Ламбърт.

Тагове: смени жената
Коментирай
публикувай
  • morjita

    Поздравления на екипа на предаването за подбора на разменените двойки!Участничката от последния епизод Албена ми беше много жалка и комична.Новоизлюпена богаташка,която явно е забравила отде е дошла-обожвала дворци,връщала камериерката в луксозните хотели да чисти стаята,санкционирала децата си,като "изтърква" приложенията от телефона-пази боже сляпо да прогледне!

  • gydi

    Тука има тотално объркване. Да смениш жената означава да има "ЖЕНА". Двата епизода които изгледах видях че жени няма. Жената знае ли какво е това да си жена? Нямат си ни най малка идея. Ама никаква. Особено един "мъж" с руси коси, боже боже.... Не мога да похваля и мъжете.

  • NiKoLaSh

    За съжаление такива като Владо Михайлов не са единици сред мъжете.Но ако аз съм на мястото на жена му отдавна да съм изритала този мързеливец.Толкова велик журналист ,че не може да донесе една стотинка в къщи.Хаха.