Крум Савов изживява личен катарзис и пролива сълзи в новия епизод на „Смени жената“

В първата част от размяната на съпруги Крум Савов призна, че е започнал от нулата, ял е вафли с месеци и е продавал дрехите си на битака

Реклама

Новият епизод на „Смени жената“, който ще се излъчи утре, 16 май, от 21:00 ч. по bTV, ще продължи историята от миналата седмица, в която семейството на известния спортен журналист Крум Савов размени живота и бита си с друго популярно телевизионно семейство – това на Мая и Васил Кючукови, познати като герои на социалния проект на bTV „Бригада Нов дом”. Размяната на двете съпруги е емблематична за втория сезон на „Смени жената” и показва в изчистен вид сблъсъка на две жени от различни социални нива и коренно различни всекидневни практики, които благодарение на социалния експеримент ще изживеят личен катарзис и ще получат възможността да постигнат позитивна промяна.

 

По време на силно емоционалната първа част от размяната, когато съпругата на Крум Савов - и домакинята от кв. „Слатина“ трябваше да живеят за една седмица по правилата на другата, Мая Савова успя да се справи с нелеката задача да храни 6 души с по 6 лева на ден, а Мая Кючукова видя как се живее с неограничен бюджет и понесе болезнени критики от строгия, но справедлив Крум Савов. Разсърдени нямаше, тъй като домакинята за първи път разбра, че известният спортен журналист не е роден със златна лъжица в устата и е постигнал всичко от нулата с много лишения и труд. Крум Савов отвори душата си пред „новата“ си съпруга, за да даде пример не само на нея, но и на всички хора, които търсят вината за несполуките и липсата на средства у другите и никога у себе си. Той не скри, че е останал сирак рано и преди да стане популярен журналист, му се е налагало да живее в бедност, имало е месеци, в които е ял единствено вафли от 5 ст. и е продавал дрехите си на битака. Савов разказа и как с много труд и воля е станал от обикновен медиен човек, топ журналист. Така първата част от размяната на съпруги между Савови и Кючукови постави много теми за размисъл у двете семейства и зрителите, сред които дали хората в България полагат достатъчно усилия да променят бъдещето си, и дали амбициите на родителите понякога не ощетяват децата.

 

Във втората част от размяната, която зрителите ще видят утре в „Смени жената“, Мая Савова и Мая Кючукова ще наложат своите правила в новия дом, с надеждата да видят позитивна промяна. Мая от „Бригада Нов дом“ ще се амбицира да научи Крум Савов да сменя крушки и да изкарва повече време с децата си навън, извън ежедневните спортни тренировки. Фармацевтката от своя страна ще пипа твърдо, но с кадифени ръкавици, и ще забрани цигарите, ще наложи вечерен час за децата и ще отвари кесията, за да нахрани всички в дома на Кючукови с храна, купена от ресторант.

Трогателната изповед на Мая Кючукова пред Крум Савов за трудностите в живота на семейството й, ще просълзят спортния журналист и ще го накарат да преосмисли не само думите си от предишните дни, но и своя живот.

 

Как ще завърши размяната и какви поуки ще си вземат семейство Савови и семейство Кючукови след почти две седмици, изкарани в обувките на другата фамилия, зрителите на bTV могат да проследят в сряда, 16 май от 21 ч.