Нови сблъсъци и уникални истории във втория сезон на „Смени жената“ по bTV

Фитнес моделът Биляна Йотовска се включва във вълнуващото ТВ шоу от 28 февруари.

Реклама

След големия успех на премиерния сезон на един от най-драматичните и забавни риалити формати в света - „Смени жената” - предаването се завръща с нови истории по bTV от 28 февруари.  Вторият сезон, който ще се излъчва всяка сряда от 21 часа, ще заложи на сблъсъци на различни социални нива и на пръв поглед несъвместими всекидневни практики. Зрителите ще станат свидетели на уникални истории, с много колизии и обрати, които ще променят гледната точка на участниците към семейния живот. „За пореден път bTV ни дава възможност да направим проект със смисъл и съдържание“, споделя пред bTV Иван Христов, изпълнителен продуцент на „Смени жената“.

В новите 14 епизода няколко семейства ще разменят съпругите си и ще заживеят по коренно различен начин за една седмица. През първите дни новата съпруга трябва да спазва стриктно правилата в дома и ритъма на живот на жената, с която се разменя, а след това трябва да наложи своите собствени правила в новото си семейство. „Социалният смисъл на размяната на две крайности е да намериш златната среда. Смисълът е участниците да погледнат на семейните си взаимоотношения от друг ъгъл, да открият нов път към най-близките си хора и да преосмислят живота си и отношението си към гледната точка на другите“, коментира социалната страна на шоуто главният редактор на „Смени жената“ Николай Николов.

Зрителите на bTV ще имат възможност да надникнат в домовете на няколко популярни семейства, едно от които на фитнес модела Биляна Йотовска и шампиона по културизъм Митко Димитров, както и да проследят културния сблъск на двойки с противоположни ценности, например съпруга -евангелистка, която се разменя с жена, щастлива да бъде водена на каишка от съпруга си на публични места.

Първия сезон на „Смени жената“ в ефира на bTV проследиха средно 1,1 млн. зрители, или близо 43% от всички пред ТВ екрана.

Кастингът за новия сезон е все още отворен. Всички семейства, които искат да изживеят емоцията от позитивната промяна, могат да го направят, като се запишат за участие в страницата на предаването в сайта на bTV.