Роксана направи болезнено признание пред съпруга си в „Смени жената“ по bTV

Фолк певицата признава, че дори и да живее с мъж от Френския легион пак ще командва, но съпругът й не е мъж под чехъл

Реклама

„Никога не съм вярвала, че участието ми в „Смени жената“ ще ме научи, ще ме поучи и ще ме направи по-мъдр човек“, сподели фолк певицата Роксана след края на участието си в третия епизод на вълнуващия социален експеримент „Смени жената“, който се излъчи в сряда вечер по bTV.

Вълнуващо и поучително премина размяната на съпруги между фолк фурията и Ина Колева – преводачка по майчинство и съпруга на бивш наемник от Френския чуждестранен легион. Двете жени се впуснаха смело в експеримента и размениха местата и домовете си за една седмица, за да изпробват коренно различен начин на живот и да преосмислят семейните си взаимоотношения.  И двете жени излязоха от зоната си на комфорт и им се наложи да правят нетипични за всекидневието си неща. Роксана прослуша и танцува метъл-рок, ходи „на стоп“ за бебешка храна, пя на сцената на чалга клуб с  бивш наемник от френския легион. На домакинята Ина, която в живота си е свикнала да мълчи пред мъжа си, й се наложи да командва и превъзпитава новия си съпруг, както и да бъде глава на една голяма фамилия.

Мястото на  мъжа в едно семейство, неговата независимост, както и грижата за децата бяха основните теми за разговор между Роксана и Ина в каря на шоуто. Всяка от съпругите успя да намери смисъла в размяната и взе положителното от живота на другата съпруга. В трогателна изповед поп-фолк дивата разказа за заръките на покойната си майка на всяка цена да има собствен дом и за това как след като става известна се превръща в морална и финансова подкрепа на цялата си фамилия.

Ролята й на стожер се пренася и в собственото й семейство, където Роксана командва напълно. Животът и свободното време на съпруга й Александър са изцяло подчинени на това, което тя каже и иска. „Дори и да живея с мъж от Френския легион, аз пак ще командвам. Такава съм се родила“, признава „ромския славей“. Александър среща преди две години в Белгия, където той живее и работи. Влюбват се от пръв поглед и Роксана импулсивно решава, че иска да живее с него и затова той трябва да загърби стария си живот и да замине с нея за България. „Съжалявам, бебко, че трябва да го кажа, но нямаше да го направя“, сподели с тъга пред камерите Роксана, когато призна, че не би направила подобна жертва за Александър, и не би загърбила вече подредения си живот, както той е направил за нея.

„Събрахме се да живеем без той да е готов да бъде нито съпруг, нито баща, нито мъж на жена с толкова ангажименти и отговорности и натоварен живот. Опитвам се всеки ден да го правя по-достоен мъж, но той не е мъж под чехъл“ - допълни Роксана.