Вторият сезон на „Смени жената“ започва със сблъсък между модерното и патриархалното на 28 февруари, 21 ч. по bTV

Основателят на „Софтуерен унивеситет“ Светлин Наков и поп-певицата Йоана са сред популярните герои на драматичното риалити

Реклама

След големия успех на премиерния сезон на един от най-драматичните и забавни риалити формати в света – „Смени жената” – предаването се завръща с нови вълнуващи истории по bTV от утре, 28 февруари. Вторият сезон, който ще се излъчва всяка сряда от 21 часа, отново ще заложи на сблъсъци на различни социални нива и на пръв поглед несъвместими всекидневни практики.

Зрителите на bTV ще имат възможност да надникнат и в домовете на няколко популярни семейства, които ще изпробват нов модел на живот и ще приемат предизвикателството да разменят съпругите си и заживеят с непознато семейство за една седмица. По правилата на формата през първите дни новата съпруга трябва да спазва стриктно правилата в дома и ритъма на живот на жената, с която се разменя, а след това трябва да наложи своите собствени правила в новото си семейство. Фитнес-моделът Биляна Йотовска, фолк дивата Роксана и реалити звездата Никита Джонсън са само няколко от популярните герои във втория сезон на „Смени жената”. Екшън и много забавление обещава и епизодът с поп-певицата Йоана Захариева, която ще попадне на село в къщата на заможно фермерско семейство с две малки деца, и която ще се хвърли самоотвержено в социалния експеримент.

В първия епизод на „Смени жената“ 2, който стартира утре вечер от 21 ч. по bTV, зрителите ще видят сблъсъкa на модерното семейство на основателя на „Софтуерен университет” Светлин Наков и неговата съпруга Вергиния със закостенелите порядки на патриархалното семейство на млад гвардеец и неговата съпруга домакиня.

Вергиния и Светлин Накови са заедно от 3 години, имат силна връзка помежду си, но нямат общи деца. Той има предишен брак и двама сина, които Вергиния приема като като собствени. И двамата са посветени на кариерите си, обичат работата си и инвестират много време в нея. Вергиния е еманципирана, позитивна светска жена, която е свикнала да получава специално внимание от съпруга си.

От другата страна Снежина и Николай Рангелови са типичното семейство от крайния квартал, в което жената е 100-процентова домакиня, а мъжът изкарва парите. Той е гвардеец и не иска Снежина да се връща на работа, защото я ревнува от контактите й с мъже. За разлика от Накови, които ценят личното си пространство, семейство Иванови няма никакъв социален живот, не излизат заедно и не се срещат с приятели.

Вергиния и Снежина разменят местата си и благодарение на желанието си да разберат другата позиция успяват да намерят баланс в живота си, поглеждат на семейните си взаимоотношения от нов ъгъл и успявяат да намерят нов път към най-близките си хора.

С какво еманципираната и подредена Вергиния ще обогати живота на семейство Иванови и през какъв катарзис ще премине Снежина по време на предаването, ще стане ясно в сряда, 28 февруари, 21 ч. по bTV.