Реклама

Тази вечер от 20:00 часа по bTV, пет години по-късно Владо Карамазов отново ще влезе в ролята на водещ на Survivor – този път по белите пясъци на Камбоджа. За първи път в историята на Кралството телевизионна камера снима панорамата на най-големия храмов комплекс на планетата – Ангкор Ват. Място, на което са вярвали, че хората могат да бъдат равни на боговете.

Владо ще представи на българския зрител за първи път 11-те фенове, чиято смелост, инстинкти и физическа сила ще бъдат предизвикани още с пристигането им в Камбоджа. А върховните изпитания тепърва предстоят: те ще се сблъскат с двете страни на Survivor – ада и рая; ще се срещнат и с ветераните - хора с огромен опит в играта, едни от най-силните играчи в предишните сезони, които първо ще трябва да се преборят със собственото си самочувствие. А звездите, от своя страна, ще се изправят срещу стари вражди и нови изпитания на 9 хиляди километра от дома. Новобранците и ветераните и ще чуят имената на племената си – митичните кхмерски богове и изконни врагове – Нага и Гаруда. И ще видят на живо демонстрация на древното камбоджанско бойно изкуство бокатор, датиращо на повече от 10 века.

Междувременно 23-тият, скрит участник ще се озове на Острова на прокудените, остров Кох Танлей – място на тежки изпитания, но и на последна надежда. Това са едни от големите тайни за останалите сървайвъри, за които никой не подозира. Но как ще понесе изненадата на самотата скритият участник – като наказание или награда?

В първия епизод на Survivor: Камбоджа зрителите на bTV ще видят цялата палитра от емоции – надежда, самоувереност, самочувствие, уважение, любов, учудване, разочарование, объркване, подценяване, дискриминация, страх, стрес. А кой ще вземе първите два тотема за личен имунитет, които осигуряват спокойствие на първите племенни съвети, как ще се справят Нага и Гаруда с първите игри и кой отбор ще спечели първоначалното предимство, ще стане ясно тази вечер от 20:00 часа в Survivor: Камбоджа по bTV.

След като зрителите се запознаят с участниците в действие ще видят всеки от тях в различна светлина - преди да се гмурне в предизвикателството Survivor: Камбоджа. Какви са феновете и звездите в реалния живот ще покаже красивата актриса и главен редактор Христина Апостолова в специалното студио на екстремното риалити.

Какви са впечатленията на звездите от участието им в предишните издания на играта, какви са били силните им страни и техните грешки, с какво самочувствие влизат за втори опит в Survivor? Какво са променили през годините, с какво се чувстват по-подготвени? И от другата страна - от какво се страхуват най-много феновете, какви са очакванията и най-големите предизвикателства за тях? Дали робуват на имена, авторитети и съобразяват ли се с историята, или по-скоро се надяват да имат „поне минимална конкуренция” в лицето на ветераните?

Битката на по-добрите от всеки за титлата „последният оцелял” страртира тази вечер от 20:00 часа в Survivor по bTV .