Непознатата страна на най-успешния ни футболен треньор – тази неделя в „Търси се“

Водещите Меги и Нели разкриват най-личния свят на Димитър Димитров-Херо, 14 януари, 11:00 ч., bTV

Реклама

Непознатата страна на най-успешния ни футболен треньор Димитър Димитров-Херо ще видят зрителите на bTV  тази неделя, 14 януари от 11:00 ч., в „Търси се“.

Водещите Меги и Нели разкриват най-личния свят на госта си, за да покажат как трудностите и битките могат да променят живота на един силен мъж.

Най-емоционална ще бъде срещата на Херо с неговата съпруга Румяна, която изключително рядко се появява в медиите. „Той е моята половинка, той е моя дар Божи. Това, че повече от 20 години неговата професия ни разделя, винаги ми е тежало“, споделя тя.

Руми ще се върне и към най-тежкия период в живота на семейството – когато на Херо е поставена тежка диагноза. Това е шок за цялото семейство, но волята за живот, любовта на близките хора и приятелите карат Херо да победи болестта.

Въпреки цялата отдаденост към футбола, най-ценният дар в живота на треньора е семейството и всяка свободна минута той гледа да е с децата и внуците си.

В „Търси се“ зрителите ще разберат какъв е Херо като баща и като дядо. Синът му и дъщеря му споделят, че вече не се притесняват за здравето му, а повече – за прекалено големите емоции, които хвърля в работата си.

„След болестта той е изключително променен. Извън терена е много спокоен, промени изцяло хранителните си навици, отдаде се на йогата и чете много литература по тези теми“, разказват Виктор и Петя.

От футболните среди Херо ще се срещне с най-добрия си приятел Станимир Стоилов-Мъри, който е треньор в Казахстан. „Няма ден, в който да не се чуем и да си говорим по час-два“, казват двамата приятели.