Ключът към любовта между актьорите Александър Алексиев и Яна Титова – тази неделя в „Търси се“

Водещите Меги и Нели влизат в романтичния свят на една чаровна двойка, 21 януари, 11:00 ч., bTV

Реклама

Младият и талантлив актьор Александър Алексиев е специален гост в „Търси се“, тази неделя, 21 януари от 11:00 ч. по bTV. Водещите Меги и Нели ще открехнат завесата на личния свят на Алек , за да покажат другите му „любови“ извън театъра и киното.

За порастването,  неговата самостоятелност от съвсем малък, любовта му към предизвикателствата и смелостта му да следва мечтите си, ще разкажат неговите родители – големият актьор Стоян Алексиев и съпругата му Надя.

 

„Той искаше да взима решенията си сам от дете, затова когато на 16 години ни съобщи, че иска да отиде да живее в Америка и замина. Този период беше труден за нас, защото ни липсваше и знаехме, че не му е леко там“, разказват родителите на актьора. Майка му Надя, която е рускиня, ще го накара да каже едно стихотворение на руски език.

Най-емоционална ще бъде срещата  на Алек със съпругата му – актрисата Яна Титова, с която изживява любов като в приказките. „Първите шест месеца имахме виртуална връзка, защото той беше в Щатите. Аз просто си пусках скайп и денонощно се виждахме. След това реших, че не можем повече един без друг, напуснах театъра и заминах за Лондон. Алек също се премести от Ню Йорк“, спомня си актрисата.

Яна споделя, че понякога двамата са имали отдалечавания, заради много си ангажименти: „Винаги обаче след това намираме време един за друг и да разберем, че ние двамата сме над всичко“.

Дъщеричката им Ая, която е на 3 години, споделя колко забавно е с баща й. Зрителите ще видят за първи път и семейни клипчета, които показват веселата страна на живота на тримата.

За голямото приятелство с Алек ще говори най-добрият му приятел Александър Каролев, син на Владо Каролев. За живота на къмпинг Юг, на нашето Черноморие  ще разкаже приятелско семейство от Ямбол, с което са съседи по каравани.

Последни

Реклама