Нели от "Търси се" се влюбила за първи път на 3 г., в две момчета – едното й харесвало повече, но другото й носело бонбони

Дилемата я реших още тогава, но сега е актуална и сред 30-годишни, просто бонбоните са заменени с други "изкушения", казва тв водещата пред „24 часа”

Реклама

Нели Хаджийска е любима тв водеща и познато лице от предаването на bTV “Търси се...”. Макар и обичайно да е в ролята на интервюираща, тя отговаря на въпросите на „24 часа”.

Нели описва себе си като комбинация от три думи – огън, вяра и дете. Тя е на 39 години, любимият ѝ ден от седмицата е всеки, изкаран със семейството, а любимото ѝ книжно заглавие е “Ловецът на хвърчила” на Халед Хосейни. Предпочитаният от нея моден стил е елегантен, като самата нея, а най-често можем да я видим шарена и пъстра – от цветните обувки на висок ток до голямата разноцветна чанта в ръка.

Водещата на „Търси се...” е щастливо омъжена от 12 години и се радва на две прекрасни момчета – Тодор и Борил. В забързаното си ежедневие между дома и телевизията, тя успява да открие време и за спорт, но винаги става в 6:30 и не ляга по-късно от 11. Признава, че предимно се доверява на интуицията си, която винаги ѝ помага да се познава и предусеща ситуациите и хората – усет и отношение, които си проличават и на екрана.

Последни

Реклама