Руслан Мъйнов за уроците от живота – тази неделя в „Търси се“

Чаровният актьор в откровен разговор с Меги и Нели – 25 март от 11:00 ч. по bTV  

Реклама

Руслан Мъйнов е гост на Меги и Нели тази неделя, 25 март от 11:00 ч. в „Търси се“. В ефира на bTV чаровният актьор ще говори за работата си, приятелите и семейството.

 

„С годините Руслан става все по-тъжен, защото е претърпял много разочарования от хората“, казва Любо Нейков за приятеля си и колега в „Комиците и приятели“. „Животът не е за ядене и пиене, а за да си взимаме уроците по трудния начин“, коментира Руслан.

 

Една от вълнуващите срещи в „Търси се“ е със сестра му Ирра, която живее в родния им град Измаил, Украйна. Двамата се майтапят, че Ирра е женската версия на Руслан. „Той е упорит и със силна воля, и отслабването е само едно от доказателствата, че ако реши нещо, го прави“, казва сестрата.  Тя не пропуска да отбележи, че Руслан е много грижовен към майка си, въпреки разстоянието, което ги дели.

Като пример за прекрасния характер на брат си, Ирра разказва, че цялото семейство е било на едномесечна почивка в България, за да може да обикне втората родина на Руслан така,  както той я е обикнал.

 

В предаването зрителите ще видят също Русалина и Владимир, двама от приятелите на Руслан Мъйнов, с които той изнася концерти, както и колегите от „Виво Монтана“, с които наскоро записа нова песен. Приятелите на Руслан от музикалните среди го определят като „възрастен човек, който пее като дете“.

Последни

Реклама